29.1.2015

Esittelyssä jääkaapin ovi (haaste)

Sain Kaaosta ja Kukkamekkoja -blogin Jonnalta kiva haasteen, jossa tarkoituksena on esitellä tällä kertaa jääkaapin ovi. Joskus pitkiä aikoja sitten esittelin sen sisällön (joka on nykyisillä ruokailutottumuksilla mennyttä tietoa). Vilahtaapa siellä aiemmassa postauksessa se ovikin, joka sekin muuttunut niiltä ajoilta, kun asuntokin on vaihtunut. Nyt kuitenkin perehdytään tosiaan siihen oveen enemmän. Kas tässä.


Kuten huomata saattaa, tämä on juuri se asia, josta huomaa meidän epäjärjestelmällisyyden boheemin elämäntavan. Kaikki mangeetit on keskenään parittomia, sillä meillä on ollut ajatuksena tuoda reissusta muistoksi aina mangeetti. Ei olla kyllä ihan kauheesti matkattu tämän tavan aloituksen jälkeen ja muutama muukin magneetti on joukkoon livahtanut. Löytyy siellä kuitenkin mangeetit Kreikasta, Saksasta, Ruotsista (parikin), Virosta ja Korkeasaaresta (..heh). Lisäksi on nuo Ikean lasikantiset purkit on kivoja ja parit mangeetit tuli joulukalenterista. Noissa purkeissa on vitamiineja, ihan vaan jos epäilitte muuta, niinkuin kaikki vieraamme.
Sitten löytyy vaikka mitä lippulappua. On meinaan kahden eri dieetin ohjeistukset sekä yksi aikoja sitten vanhentunut viikon "lukkari", josta löytyy liikunta-aikataulu ja ruoat kaikille perheenjäsenille. Näitä meillä on aina välillä tapana tehdä, niin säästyy turhaa ajan- ja rahanmenoa. Toinen noista dieetin ohjeista on kirjoitettu jo vuosi takaperin ja sama lappu edelleen ovessa. Lisäksi löytyy S-kaupan joululahja, jolla olisi saanut 5 ilmaista käyntiä Easyfitillä, jotka säästin Tonia varten, mutta hän ei niitä käyttänytkään. Päiväys juoksi ennen Tonia, hahaa. Näyttäisi olevan myös pari reseptiä sekä yksi turha piirrustus. Oikeesti, kuka näitä tähän laittaa?


On myös kuvia rakkaista. Molemmat vähän kärsineitä. Ensimmäinen kuva on rakkaimman ystävän ja Aislan nykyisen kummin kanssa, taidetaan olla kuudesluokkalaisia. Bileet oli tulossa seuraavana päivänä, muistan kuinka jännitti. Toinen kuva tuli miule joulukalentein luukusta, mutta se on hiukan kärsinyt, kun neiti käytti sitä lusikkana. Nam nam, oli varmaan hyvää puuroa. Ei kannata kääntää selkäänsä.

Pieni sydänlappunenkin löytyy vielä, johon olen listannut, että kenelle tehdään raakasuklaata joululahjaksi. Hih. Jotenkin kummallisesti tuli tarve siivota tuo jääkaapin ovi. Voisikohan joku haastaa miut kurkkaamaan vaikka johonkin asunnon laatikostoon? Vaikka tietokonepöydän? Tai keittiön yläkaappiin? Oh, tai RUOKAKAAPPIIN? Jos tulisi vaikka samanmoinen järjestelyn tarve sen suhteen...

Onko muiden jääkaapin ovet järjestyksessä vai löytyykö samanlaisia rähjiä kuin meiltä? Itse haluan haastaa mukaan Demin, Jonnan ja Jeninan!

4 kommenttia:

 1. Haastan sut siivoamaan kenkäkaapin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Apua.. Ootko miun äiti? :D Mutta olen askeleen edellä, nimittäin olen aloittanut sen projektin jo.. Ei oo kyllä kuvamatskua :D

   Poista
 2. Hahaha tää on hauska! Hei kuuluuks noihin ikean purkkeihin magneetti vai ootko ite laittanut? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu on niissä magneetti :) Ihan kätsyjä kyllä! Onkohan niitä enää? Ja tää oli miustaki oikeesti ihan hauska haaste.. Tai sillain että jaksaa muidenkin vastaavia lukea. En kauheesti aina jaksa niitä missä on monta kysymystä tai jotain :D

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!