16.1.2015

Hyvä(ä) syntymäpäivä(ä)!

Tänään täytin 24 vuotta. Tuossa hieman yli kahdeksan. Ei ollut mitään suuria odotuksia tälle päivälle, sillä Tonilla on yövuorot menossa, eikä Aislan kanssa oltu sovittu mitään menoja. Ajattelin ehkä saavani jotain pientä Tonilta, mutta en kyllä tosiaan osannut odottaa aamuisen paketin oikeata sisältöä. Sieltä paljastui nimittäin Polar Loop -aktiivisuusranneke sekä joogamatto (josta ei nyt kyllä ole kuvaa, sori, se on oranssi). Olin kyllä haaveillut tuommoisesta rannekeesta ääneen, mutta en kyllä uskonut semmoista saavani. Jee. Nyt on pakko jumpata, kun heikot tulokset tulee kännykkään näkyviin, haha. Aloitankin tämän postauksen jälkeen vielä pienen iltajumpan joogamatollani. 


Mitään suunnitelmia meillä ei tosiaan päivälle ollut vielä aamulla. Yhdeltä ystävältä kyselin hänen tekemisiään, mutta hänen päivänsä oli jo buukattu, harmi. Luvassa olisi siis pelkkää siivoamista (Tonin porukat tulee huomenna ja täällä on kauniisti sanottuna läävä). Siivoaminen saikin kuitenkin väistyä (huomenna vielä edessä, puuh), sillä äitini kysyi meitä syömään. Verkkokaupan kautta. Sain nimittäin valita kameralahjan itselleni, JEE. Päädyimme Canonin EOS M -minijärkkäriin, koska olin haaveillut siitä jo tovin. Miehän en Canonia vaihda, hih. Paketissa oli mukana myös adapteri, niin että saan toisen kameran linssit siihen sitten mukavasti sovitettua. Kuinka näppärää. Nyt vain odottelen että akku olisi täysi ja pääsisin kameraan kunnolla käsiksi!


En tiedä oletteko huomanneet, mutta yleensä en kauheasti tämmöisillä ostoksilla tykkää täällä hehkutella ja hekumoida, mutta nyt oli aivan pakko. Olen niin materiaonnellinen ja yllättynyt. Niin ihana syntymäpäivä. Facebook-onnittelutkin tekee aina niin iloiseksi. Ja ruoka jota päädyttiin syömään oli niin hyvää. Tammelassa Bar Burrito, suosittelen lämpimästi! Tosin ehkä ennemmin ilman lasta, mutta selvittiin. (Ei siis ole esim. syöttötuoleja tai oikeestaan mitään, jos semmoisia kaipaa.)

En tiedä miten kuvailisin tätä hyvää fiilistä paremmin, olen vain niin onnellinen tänään! Toivottavasti muillakin on ollut hyvä päivä!

8 kommenttia:

 1. Eikä, mäkin toivoin aktiivisuusranneketta! Saa nähä paljastuuko paketista :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikä apua! Miuta tää on lähinnä masentunut, joten toivotaan että ei .... HHAH A:D

   Poista
 2. Onnea vielä täältäkin! Multa löytyy sama aktiivisuusranneke ja on se kyllä kätsy. Harmi että itsellä on niin vanha puhelin ettei se osaa synkronoitua tuon kanssa.

  Tuosta kamerasta haluan kyllä kuulla sitten kokemuksia! Mietin tuon hankkimista välillä itsekin kun perusjärkkäri on niin iso ja ärsyttävä kantaa mukana. Just Canon EOS M:n puolella olisin juuri sen takia että saa sitten vanhat linssit käyttöön. :) Oon tosin lukenut "asiantuntijoiden" kommentteja että tuo on tosi hätäisesti tehty karvalakkimalli, jonka Canon teki kiireellä kun huomasi että muut kameravalmistajat aikovat julkaista minijärkkäreitä. Mutta kiinnostaa miten toimii käytännössä ja onko vaikeaa tottua kuvaamaan ilman etsintä! ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mie tykkään kyllä siitä puhelimen jutskasta, ihan kätsy, mut näkee ne sitten koneeltakin :) Ja tähän mennessä olen kyllä tykännyt kamerasta, koska se on niin pieni, ihana ja simppeli. Ihan hyvä laatukin mielestäni siinä on. Kaikista siisteintä on varmaan siinä näytöltä kuvaamisessa se, että voi painaa vaan sitä kohtaa mihin haluaa et se tarkentaa ja hieno kuva tuli :D ah kuinka ihanan laiskaa :D En kyllä keksi moitittavaa tähän mennessä, mutta voin pidemmällä käyttökokemuksella varmaan palata asiaan :) Ja kiitos onnitteluista!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!