12.1.2015

Lavera

Sain Laveralta kokeiltavaksi erilaisia tuotteita. Oli pakko tulla jakamaan näistä pari. Muutkin tuotteet, joita olen kokeillut (näkyvät toisessa kuvassa), ovat olleet tosi jees, mutta nämä pari ovat ihan erityisesti mainitsemisen arvoisia.


Ensimmäisenä meikkivoide. Olen pitkään etsinyt meikkivoidetta, joka ei pilaa ihoani samantien. Tämä mousse on niin ihanan keveä, että sitä voin huoletta käyttää monenakin päivänä peräkkäin, ilman että iho on sen jäljiltä rutikuiva. Tämä on siis todella ohut mousse. Olen joskus kokeillut jonkun toisen merkin moussea ja olin siksi hiukan ennakkoluuloinen, sillä se oli todella paksu ja tukkoinen. Tämä ei ollut mitään sinne päinkään, vaan paljon parempi. Jättää iholle semmoisen keveän ja ennen kaikkea pehmeän tunteen! Tykkään! Tosiaan tämä on hyvin hyvin ohut meikkivoide, joten jos jotain paksumpaa mielii, niin tämä on ihan väärä tuote siihen.

Tahtoisin vielä kokeilla samalta merkiltä semmoista paksumpaakin voidetta (tätä), koska siinä kehutaan olevan Arganöljyä hoitamassa ihoa. Kuulostaa enemmän kuin täydelliseltä. Olen vain vähän yksinkertainen näihin meikkeihin liittyvissä asioissa, joten pitäisi käydä ihan Ruohonjuuressa katselemassa myyjän kanssa oikeaa sävyä. Heti vain kun saan aikaseksi, heh.

Akuutti hoitovoide tuossa oikealla, meikkivoiteen vieressä! Ps. Huomatkaa että noita lasten tuotteita löytyy ainakin meidän lähi(auto)marketista ja ne käy ihan yhtä hyvin myös aikuisillekin!
Toinen tuote josta olen tykännyt on akuutti hoitovoide iholle. Tein itselleni semmoisen pienen ihokokeilun, että kuinka kauan pystyn olemaan ilman kortisonivoidetta, niin tämä apunani aika pitkittyi huomattavasti. Auttoi oikeasti niihin rohtuneisiin kohtiin iholla. Jää käyttöön ihan varmasti vielä jatkossakin. Ihan kokonaan en kyllä siitä kortisonista ole pystynyt luopumaan vielä(kään).

Täältä löytyy tietoa ennemmänkin näistä testaamistani tuotteista ja muistakin Laveran tuotteista. Aika paljon kaikkia houkuttelevia juttuja siellä on. Kurkatkaa ihmeessä! Löytyy paljon luonnonkosmetiikkaa myös muille ihotyypeille.

Käytättekö Laveran tuotteita? Onko suosikkeja?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!