14.1.2015

Parhaat kirpparit Tampereen seudulla

Kuten ainakin asukuvissani on tullut ilmi, niin vaatteita shoppailen (Prisman jälkeen) eniten kirppareilta. Tulee muitakin juttuja ostettua, mutta luettuani liikaa asioita kaikenmaailman luteista ja toukista, niin olen aika tarkkana nykyisin. Ostan sellaisia tuotteita jotka saan helposti pestyä/tuuletettua. Eli lähinnä vaatteita tai kodin tekstiilejä.

Ajattelin listata teille kolme suosikki kirpputoriani Tampereelta. Ja vähän lähiseudultakin näköjään, oho. Otsikoissa linkit kirppareiden kotisivuille!

Pirkan kirpputorikeskus (Kangasala, mutta Tampereen kaupungin bussilla nro 1 pääsee ihan melkein viereen)
Heti mentiin lähikuntaan, mutta tämä on ehdoton ykkönen. Minun ei oikeastaan tarvitsisi edes käydä muualla kuin täällä, koska löydän aina tarvitsemani. Pirkan kirppis on iso, edullinen ja tilava. Ei ole ahtaita hyllyvälejä ja haisevaa tavaraa. Tietenkin se on aina kiinni siitä ketkä sinne tavaraa tuo myyntiin, mutta tämä on varmaan ainoa kirpputori jonka kahviossa saattaisin kahvini juoda. Olen vähän nirso. Heh. Täältä löytyy aina paljon naisten ja lasten vaatteita. Tonille ei juurikaan ikinä löydy täältä vaatteita, mikä taitaa olla ainoa syy poiketa muuallekin välillä. Olen myös törmännyt lähiaikoina jopa kahdesti yökirppis tapahtumaan, niistäkin olen tykännyt!

Nekalassa sijaitseva Silinteri on mielestäni mukava kirppis koska se on kivan kokoinen ja avara. En oikein nauti semmoisista pölyisistä ja ahtaan tuntuisista kirppareita, joten tämä hyvä. Silinterissä on myös plussaa lasten nurkkaus ja hyvät vessat, jolla on huomioitu lapsiperheet! Vaatteita en kyllä täältä ole löytänyt niin paljoa oikeastaan kuin Aislalle.

Bonus Kirppis (Tampere)
Bonus kirppis Tammelassa on näistä kolmesta kaikista ahtain, mutta ei tämäkään paha ole, koska sijaitee katutasossa eikä missään kellarissa. Bonuskirpparilta löydän aina lähinnä vaatteita minulle ja Tonille. Ei ole mikään suuri lapsiperhekirppis tämä niinkään. Miinusta antaisin kyllä vähän siitä, että korttimaksu ei ole mahdollista! (Ollut ainakaan kun olen viimeksi käynyt, siitä onkin jo tovi.)

Piti vielä lisätä tämäkin tähän, vaikka ensin en meinannut. Asuttiin joskus tosi lähellä tätä kirpputoria ja silloin tuli käytyä enemmän. Aika pieni paikka tämä on, mutta aina kun kävin, niin jotain lähti matkaan. Lähinnä vaatteita itselle tai Aislalle. Miesten vaatteet tuntuu olevan kiven alla. Mukava, vähän tunkkainen vaihtoehto tämäkin. Suosittelen, jos olette sattumalta maisemissa!

Käyttekö paljon kirpputoreilla? Onko teillä suosikkikirppareita? Muualtakin saa vinkata, jos satun joku kerta vaikka matkustelemaan!

Ps. Oho kuvaton postaus, mutta millähän tämänkin kuvittais? :D

6 kommenttia:

 1. Oi jos mulla ei olis ollut niin tiukka aikataulu Tampereella viime viikonloppuna, olispa ollut kiva pääst kirppiskierrokselle sun kanssa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo olis ollut kyllä kivaa, varmasti! :) No tavataan sitten kuun vaihteessa ainakin ;)

   Poista
 2. Into Ylöjärven keskustassa on itselleni tullut viimeaikoina kovin tutuksi. Lastenkamakirppis siis on kyseessä. Bonuskirppikselle ronttaanusein omia kamojani myyntiin ja hyvin tavara on liikkunu. Johtuneekohan mm siitä et tammela onopiskelijoita ja rokkihörhöjä pullollaan.
  Jonnankirppis lielahdessa on kuulemma hyvä, en ole itse vielä tyypannu.
  Itsekkin arvostan avaraa ja "hyvähappista" paikkaa, siksi esim laukontorin radiokirppis on jääny viimevuosina käymättä. Tunkkaisuus ja ahtaus ei houkuttele asioimaan..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hei joo olen siellä paristi käynytkin, siellä Innossa ja oon kyllä tykäänyt kanssa :) Ja Bonuksella oon kerran itsekin myynyt varsin tuottoisasti! En ole kyllä hetkeen siellä(kään) asioinut, mutta aina on ollut ihan hyvä kokemukset. Tai noh. Ehkä asiakaspalvelussa olisi vähän parantamista joskus ollut, mutta kerrankos sitä :D Jonnan kirppistä moni kehuu just, mut miusta se on vähän ahdas. Ihan okei, mut hiukan ahdas. Ei vaunuilla esim. mahtuisi :) Ja radiokirpparilla kävin aina lapsena äidin kanssa, mutta sittemmin se on tosiaan ollut ahdas, likainen, kallis ja asiakaspalvelukin tosi töykeää miusta. Tulee kyllä muutenkin käytyä muualla kuin ihan keskustassa :)

   Poista
 3. Lisäksi räntäsateen iskiessä kannattaa facebookissa liittyä äijäkirppis pirkanmaa ryhmään ja bongata sekä myydä helposti tavaroita ja kaikkea mahdollista.

  VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!