11.1.2015

Pieksämäellä!

Me oltiin perjantaina (ja lauantaina) hieman tien päällä, niinkuin Facebookissa jo huutelin. Käytiin Pieksämäellä, joka on vanha opiskelukaupunkini, moikkaamassa ystävää ja hänen lapsiaan. Olen varmaan tullut vanhaksi (viiden päivän päästä 24, iik!), sillä puuduin retkestä jotenkin ihan täysin. Mehut kokonaan pois. Asiaan saattoi toki vaikuttaa huonosti nukkunut lapsi. 

Aislalle kävi pikku onnettomuus kylässä, kun se tippui sohvalta jotenkin huonosti jalkansa päälle ja se hiukan turposi. Neiti ei sitten suostunut kylässä enään kävelemään koko jalalla ja yölläkin tosiaan huusi vain että "jaaka, jaaka". Siihen ei kuitenkaan ikinä tullut mitään mustelmaa ja turvotuskin laski, siksi ei sitä käyty näyttämässä missään. Kotiin tultua on kävely sujunut kivasti ja jalkakin on harvemmin mielessä. Taisi vieras paikka olla vähän jännä vain. Haha, yölläkin kun se huusi sitä jalkaansa niin nosti välillä toistakin ilmaan, taisi mennä itsekin sekaisin että kumpikos olikaan kipeä.


Ajomatka tuntui pidemmältä kuin koskaan. En tiedä johtuiko se siitä, että kuvittelin sen olevan lyhyempi (aika kultaa muistot). Vaiko kenties siitä, että poikkeuksellisesti Toni ajoi autoa myös, kun yleensä olen tämän homman ominut itselleni. Nykyään annan Toninkin ajaa, hahaa.

Oli ihanaa olla reissussa ja etenkin nähdä tyyppejä, mutta nyt tuntuu ihanalta, kun vihdoinkin maanantaina joulun jälkeinen arki alkaa. Tai onhan tässä tavallaan ollut arkea jo tammikuun ekasta, mutta ensi viikolla alkaa kaikki harrastukset. En tosin pääse niihin, kun Tonilla alkaa yöt, mutta ajatuskin piristää. 

Tänään olin pitkästä aikaa ilma-akrotunnilla ja luojan kiitos se tunti oli helpoimmasta päästä. Sain paljon onnistumisen kokemuksia, joten uskallan ehkä mennä toistekin. Tänään on ollut muutenkin jotenkin ihan superpäivä, kun olen päässyt näyttämään myös ohjaustaitojani työjuttujen merkeissä, jee!


En olisi ikinä uskonut sanovani, mutta ihana arki <3 Tykkääkö muut joulun ja muiden pyhien jälkeen alkaneesta arjesta? Aika moni näyttää haaveilevan ulkomaan matkoista.. Nooo kyllä miekin vähän. Hih.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!