22.1.2015

Taaperon uusi sänky

Alkuviikosta meidän piti alkaa siivoamaan, mutta tultiin siihen tulokseen, että Ikea kuulostaa kivemmalta vaihtoehdolta (ylläri). Tällä kertaa lähdettiin ihan tavoitteellisille ostoksille, nimittäin hakemaan tätä sänkyä. Olin katsellut sitä jo pidemmän aikaa, miun mielestä se olisi sopinut Aislan huoneeseen mainiosti. Paikan päällä se oli kuitenkin aika massiivisen oloinen ja perheen isi tykästyi ennemmin tähän toiseen vaihtoehtoon, joka kiva miun mielestä toki myös. (Edullinen hinta oli myös ratkaiseva tekijä valinnassa.)

Tämän sängyn olemus oli jotenkin sirompi, joten valittiin se. Käykin aika hyvin tuon tapetin kanssa yhteen, miun mielestä. Vaihtoehdoista musta tai valkoinen, oli tämä ehdoton valintamme. En yleensä perusta valkoisesta sisustuksesta niin, mutta Aislan huoneeseen ei olisi kyllä musta käynyt.

Huomatkaa tyynypehmustus tippumisen varalta!
Ikeasta äidin pitikin rientää treeneihin ja sovittiin, että sänky kasataan sitten seuraavana päivänä vasta. Niin varmaan. Kun tämä "kaikki mulle heti" -perhe pääsee valloilleen, niin tapahtuu juurikin niin kuin voi kuvitella. Treenien jälkeen yhdeksän maissa piti vielä sänky pistää kasaan ja lakanat sinne, jotta jo yliväsynyt taapero pääsee uuteen sänkyynsä unille.

Ikean huonekaluksi tämän kokoaminen oli aika helppoa! Turhaa purkamistakaan ei olisi tarvittu, jos joku malttamaton olisi lukenut ohjeet loppuun asti ennen aloittamista. Saatiin kuitenkin sänky tukevasti kasaan. Taapero (ja isi) nukahtikin sänkyyn melkoisen mukavasti jo ensimmäisenä iltana. 


Aisla on itse tykännyt sängystään myös, kipittää sinne innoissaan iltaisin. Onhan se kiva lukea iltasatu sängyssä, kun ennen luettiin sohvalla. Vanhemmat kiittää myös, kun nukuttaminen on erkonomisestikin suht mukavaa puuhaa, toisin kuin ennen. Tätä tyttöä täytyy nimittäin koskettaa koko ajan kun hän yrittää nukahtaa.

Neiti on pysynyt hyvin sängyssään, ei ole tippunut kertaakaan vielä. Öisin hän on tottunut muutenkin tulemaan äidin ja isin väliin, niin tulee nytkin. Tosin ei itsenäisesti, vaan edelleen pääsääntöisesti istuu ja huutaa pedissään, vaikka pääsisi nyt itsekin kävelemään. Eilen yöllä oli poikkeus, kun oltiin Tonin kanssa vielä itse hereillä, niin Aisla heräsi. Toni sitten yritti nukuttaa sitä tuonne sänkyyn takaisin, mutta siitä ei oikein meinannut tulla mitään ja hän sitten yritti huikata miule josko toisin vettä. No enpä kerennyt kun taapero kipitti isin ohi meidän sänkyyn nukkumaan loukkaantuneena ja veden tarvetta ei enää ollut. Hassu pieni.


Koskas teillä on siirrytty pois pinnasängystä? Miten on sujunut?

4 kommenttia:

 1. Meillä neiti nukkuu vielä pinniksessä, mutta tässä keväään aikana on isojen tyttöjen sänky tulossa. Sama sänky kuin teillä, mutta mustana. Odottaa jo anoppilassa, tulee tänne varmaan samalla, kun muuttavat itse.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä sänkyvalinta! Normaalisti miekin valkkaisin mustan, mutta Aislan huoneeseen tuo kävi paremmin :) Tsemppiä teille uuteen sänkyyn sitten!

   Poista
 2. Apua nytkö jo ison tytön sänkyyn? :D Meillä ei ole vaavi vielä siirtynyt edes pinnikseen, ikää nyt vähän reilu 8kk. Hupsis... :D Kai se olisi kohta korkea aika... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo hehe. Aisla oli öisin vaikka millä mutkalla niiden pinnojen välissä toisinaan huutamassa "jaakaa" (jalkaa) tai jotain muuta :) Niin aateltiin että on hyvä. Kyllähän se meidän viekkuun köpsöttelee edelleen öisin, hihi. Oltiinkohan me siinä pinniksessä tuossa iässä? En tosiaan muista :D Kaikki tavallaan ja mie kyllä kannatan perhepetiä jos vaan vanhempien hermot kestää :D

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!