1.1.2015

Uusi vuosi - uudet tavat

En ole ikinä tehnyt oikein mitään uuden vuoden lupauksia, kun ne tuntuu jotenkin vähän tyhmiltä. Tänä vuonna meillä kuitenkin alkaa taas terveellinen elämä, näin vuodelle 2015. Ihan vaan siksi kun kerettiin tuossa jouluna luiskahtamaan siitä pois. Pahasti. Olo on kuin vuosi takaperin (kymmenen kiloa painavempana). Puntarilla en ole uskaltanut käydä, enkä kyllä käykään, ennen kuin saadaan uusi. Tuo nykyinen näyttää joka kerta ihan eri luvut, vaikka käymisen välillä olisi pari sekuntia. Ja siis puhutaan ihan eri kiloista. 

Vuoden viimeinen päälläseisonta!
Mitähän tähän tämänkertaiseen uuteen elämään sitten kuuluu? Tässä lista siitä, minun osaltani. Toni saa päättää itse oman osuutensa, mutta on mukana hankkeessa.

- Veden juonti. Ei siis Pepsi Maxin tai kahvin, vaan veden. Juon ihan liian vähän vettä ja lupauduinkin mukaan Facebookissa haasteeseen, jossa pitää juoda tammikuun ajan vettä 2-3 litraa päivässä. Itselle otetaan naamakuvat nyt aluksi, jotta on sitten jotain mihin verrata lopussa. Miula onkin iho just hyvin huonossa kunnossa, uimahallissa käynnin jäljiltä, joten muutos on varmaan huomattava, haha.

- 5-6 ateriaa päivässä tasaisin väliajoin. Voi kyllä, hyvästi napostelu, tervetuloa terveelliset välipalat. Tämä on semmoinen simppeliäkin simppelimpi juttu, joka pitää hyvin mässynhimot poissa, mutta jotenkin se aina jää. Olevinaan niin hankalaa.

- Kasviksia ja proteiinia. Vähemmän hiilareita. En ihan totaalikieltäytyjäksi ala, mutta kyllähän se leipä yms. turvottaa ihan tosissaan.

- Terveellistä herkuttelua. Raakakakkuja ja -suklaita. Pähkinöitä. Mitä näitä nyt on. Motivoitumista helpottaa joulupukilta saatu 50e lahjakortti Punnitse & Säästään. Sinne olisi tarkoitus suunnata ostoksille pikimmiten. Herkkuja kuitenkin vain rajallisesti!

- Liikuntaa. Olen löllöillyt koko joulun. Nyt se saa luvan päättyä. Tervetuloa kuntosali ja akroilut, useasti viikossa! Enkä muuten aio kuulua siihen väkeen joka lopettaa ensimmäisen kahden viikon jälkeen.

Vuoden ensimmäinen aamupala: Juguu, maitoa, kaurahiutaleita, mangoa, mustikkaa, Total 25:sta ja hunajaa!
Meinasin motivoitua tähän kaikkeen tulevaa kesää ajatellen ja muistaen tätä turvonnut fiilistä, joka nyt joulun jäljiltä on pahempi kuin koskaan. Sain myös pukilta lahjaksi Me Naiset Sport -lehden kesään asti, joten ajankohtainen luettava motivoi aivan varmasti myös. Tästä se lähtee!

Tekikö muut lupauksia? Millaisia? Alkaako muilla terveellinen elämä?

2 kommenttia:

 1. Aika samansuuntaisilta kuulostaa omanikin. :)
  http://raakarakkautta.blogspot.fi/2014/12/lupaukseni-vuodelle-2015.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, mie niitä lueskelinkin ja katselin että hyviä aatoksia siula asioista :)

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!