5.1.2015

Viides päivän asu (jouluähky)

Aisla on ollkut (taas) vähänpaljon kipeänä tässä muutamat päivät, joten mitään uusia postauksia en ole saanut raavittua kasaan. Toivottavasti tämä menee pian ohi, kauheaa katsella kun toisella vaan nenä vuotaa ja kurkku sattuu. Ruokakaan ei ole oikein maistunut, höh. 

Luonnoksiin oli onneksi jäänyt tämmöiset asukuvat välipäiviltä. Nimesin ne jouluähkyksi, heh.


Teidättekö sen kamalan tunteen, kun on mässäillyt koko joulun ja pitäisi poistua kotoa. Mikään vaate ei tunnu sopivan ja kaikki puristaa. Tänä jouluna miule kävi niin. En ole muuten vieläkään uskaltanut vaa'alle.. No mitäs sitten puin päälleni? Tietysti kaikki löllövaatteet mitä vain kaapistani onnistuin bongaamaan. En kuitenkaan kestä ihan pelkkiä säkkejä ympräilläni, niin puin mie tuommoisen ikivanhan topin, joka edes vähän myötäilee vartaloani. Piilotin kuitenkin kaikki tuon neuleen sisälle ja löllöilin, heh.

Asun hinnaksi tällä kertaa muodostui alle 5€, eli halvalla mentiin. Housut on äidiltä (taas), alustoppi Lidl, raidallinen toppi äidiltä ja neuletakki kirppis.

Jos tässä uskaltaisi pian pukea jotain muutakin päällensä kuin löllövaatteita. Yh.

Oliko muilla jouluähky? Joko ootte saanut karistettua tiehensä?

4 kommenttia:

 1. Nää sun asukuvat on niin parhaita, kiitos taas! :D Joulun jälkeen kuuluukin olla löllö ja ähky olo - vuoden pimempään aikaan me luolakarhun sukulaiset kasvatamme rasvakerrosta, jotte selviämme alkutalven pakkasista ;)
  Pikaista paranemista pikkuiselle! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :D Mie oon pohtinut että mahtaako kukaan näitä lukea, kun ei ole ihan perinteisiä, mutta hyvä kuulla että joku tykkää :D Ja näin miekin tykkään ajatella! Ja meillä voidaan jo hiukan paremmin - tänään maistui jo kylmä couscous!

   Poista
 2. Ah, niin tuttu tunne! Eilen illalla luulin, että saan sydänkohtauksen, mutta tunne meni ohi nitron sijaan Renniellä, joten se olikin vaan pahemmanlaatuista närästystä. Taisin tuhota illalla vähän liian monta suklaakonvehtia... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih.. Miula pahin ähky on onneksi jo tiessään, terveellistä elämää pian viikko takana :D Ja ensi jouluna sitten tietenkin uusiksi :D Ja voi luoja, onneksi miuta ei ole närästänyt kuin joskus kerran tai kaksi raskausaikana, oli ihan kamalaa se!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!