18.2.2015

Hyvä vinkki kun koti on sotkuinen (ja muita kuulumisia)

Paljastetaan se vinkki nyt ihan ensimmäisenä, niin ei tarvitse teidän jännittää pidemmälle.. Lähde pois kotoa. Siinä se. Noudatan itse aika säännöllisesti ja joskus jo pieni poissaolo helpottaa. Tällä kertaa ei, joten lähdettiin ihan toiseen kaupunkiin yökyläilemään. Kyllä me pikasiivottiin kauheudet piiloon. Sitten kun on hetken poissa ja pieni koti-ikävä iskee, niin hieman sekaisempikin koti kelpaa. Haha. Tekeekö kukaan muu näin? Roskat olisi kyllä voinut muistaa viedä, mutta noh.. Onpahan "kodikas" tuoksu sitten heti ovella vastassa...


Tultiin siis tänne Tonin vanhemmille, kun tänne on niin kivan mittainen ajomatka. Ei liian pitkä, mutta tuntuu kuitenkin siltä, että kotoa on poistuttu. On myös mukavaa kun Aisla (ja me kaikki) saadaan nähdä (Aislan) isovanhempia. Itse ainakin olen näiden vuosien aikana kotiutunut aika mukavasti tähän asuntoon. Voi aina hyvillä mielin tulla. On vaikeaa kuvitella, että ei tulisi toimeen Tonin vanhempien kanssa. Ihan vain olen ajatellut tätä, kun niitäkin perheitä on, joissa ei tulla toimeen keskenään. Olisi varmasti todella kuluttavaa semmoinen.


Nyt kun arkena kyläillään, niin kaikki kuitenkin on täällä töissä, niin saatiin viettää tuossa ennen lounasta ihana perhehetki ulkoillen. Täällä oli tuommoinen pulkka, jolla äiti ja isikin pääsi laskemaan. Oli kyllä huippua! Oltais Tonin kanssa laskettu paljon pidempään kuin Aisla. Se halusi vain kävelylle, tietysti. Harkitsen vielä, että jos tänä talvena jo ostaisi kotiinkin tuollaisen pulkan, vaikka aiemmin olin ajatellut vasta ensi talvea. Saisihan siihen lapsen lisäksi sitten kauppareissulla ostoksetkin helposti. Niin ja me päästäis Tonin kanssa mäenlaskuun.

Ollaan kyläilemässä torstaihin. Illalla pitää olla kotona, kun äidillä on temppujumppa. Naurattaa niin paljon sen kerhon nimi, kun se kulkee nimellä temppuilu. Tulee mieleen ihan joku lasten jumppa. Siksi sanon sitä äidin temppujumpaksi. Hihi.
Päivähoitokuviot alkavat pikkuhiljaa selvitä ja olen saanut asioita vietyä jo hiukan eteenpäin, mikä helpottaa stressiä paljon. Ehkä se ensi syksy ei ole niin kauhea asia, mitä pienessä mielessäni (ja täällä) olen manaillut. Eikös asioilla ole tapana aina järjestyä? Näin itse ainakin uskon. Sitten lopulta.

Toivottavasti muuallakin Suomessa (ja ulkomaillakin) on näin ihana keli, me nautitaan ainakin! Nauttikaa tekin! Ulkoilkaa! Jee!

2 kommenttia:

  1. On tosiaan ihana keli täällä Englannissa, vaikka aika erilainen kuin siellä ;) eilen ja tänään on ollut tosi lämmin ja aurinko on paistanut, tänäänkin lapset remusivat puistossa ainakin kaksi tuntia ja kotiin lähdettiin vain siksi, että oli nälkä. Ja voi kun ruoka maittoi ja pienin nukkui kahden tunnin päikkäritkin, oli siis oikein onnistunut ulkoilu! Toivottavasti hyvä sää jatkuu sekä siellä että täällä :)

    VastaaPoista
  2. Aaa miekin olisin kyllä mielelläni Englannissa, tai jossain ulkomailla, olisi keli mikä hyvänsä. Hihi. Varmaan ihanaa rymytä keväisessä puistossa! Toivotaan hyviä säitä tosiaan jatkossakin. Täällä on nyt itseasiassa aika ankeaa, kun on harmaata ja sataa vettä. Ajattelen sen kuitenkin niin, että onneksi lumi sulaa ;) Hihi.

    VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!