13.2.2015

Kiireinen blogiäiti (ja minimiitti)

Huh. Aina onnistun haalimaan kalenterini täyteen menoa ja jos joku meneekin toisin, niin blogin päivitys hankaloituu. Tässä on tietty rytmitys ja aikataulu olemassa, hihi. 

Nyt aikataulutuksen "esteeksi" on muodostunut isäni vierailu, kun en jotenkin osaa kirjoitella, jos joku on kyläilemässä. Tosin kuten jo edellisessä postauksessa mainitsin, niin tämmöiset tauot on todella vapauttavia välillä. Ja noh, olihan tässä päivän tauko taas, en oikein osaa sanoa mikä olisi sopiva päivitystahti. Nyt kun olen pitkään päivitellyt melkein kerran päivässä, niin vähempi tuntuu riittämättömältä, vaikka se tahti oli normaali minulle aiemmin. Todennäköisesti pitäisi vaan olla itselleen armollisempi.

Haha tarjoilukuvia.... :D Nää on muuten tosi hyviä, suosittelen! Punnarista saa!
No jotain muutakin kivaa tapahtui. Me käytiin päivävierailulla ihan Hesan naapurissa Eveliinan kanssa. Nimittäin Annan luona leikkitreffeillä (apua onpas hirveä sana). Automatka meni todella nopeasti, kun Aisla nukkui vaan ja Eveliinan tyttö Aada oli niin kiltti matkailija, että tuskin huomasin läsnäolon. Perillä Anna oli kattanut pöydän komeaksi ja kunnon bloggaajana jätin kameran laukkuun ja aloin syömään. Haha. Ei siis kuvia tiedossa vaikkapa ihanasta salaatista tai muista herkuista.

Aika kului niin siivillä muutenkin, että kameran muistin vasta ihan lopuksi ja siitä nämä kuvat. Osa on myös muiden ottamia minun kameralla. Itse asiassa suurin osa taitaa olla Eveliinan kuvaamia. Kovan metelin saa aikaiseksi kolme alle 3 -vuotiasta, mutta hieno päivä oli siitä huolimatta, kun pääsi paasaamaan oikein kunnolla. Eli oikeasti minä taisin pitää kovempaa mekkalaa kuin ne lapsukaiset. Perus, haha.

"Oivoi!"
Täytyy kyllä sanoa, että minulle tämä blogin kirjoittaminen on lähiaikoina antanut paljon enemmän kuin ottanut, vaikka aikaa vievää touhua tämä onkin. Olen ehkä ollut hiukan rennompi myös postausten suhteen, että mikä menee läpi (..huomaako sen??) ja sekin on helpottanut taakkaani. Tuolla saamisella tarkoitan siis kaikki ihania ihmisiä (ja tapahtumia) joihin olen saanut tutustua. On rikkaus tutustua niin moninaiseen väkeen, jota vaikkapa meidän Kaksplussan blogit pitävät sisällään. Nämä eiliset tyypitkin.. Hei ei varman oltaisi voitu missään muualla kohdata, mutta siltikin ollaan niin samalla taajuudella. Thanks!

Pian pitäisikin Annan tehdä vastavierailu tänne meille päin, joten lisää hulinaa luvassa. Ensi kerralla kaivan sen kameran esiin heti aluksi ja hautaan sitten vasta takaisin kassin pohjalle. Siis ennen kuin ollaan sotkettu koko asunto.

Mamat päivän päätteeksi.. Yhtään ei väsytä!

7 kommenttia:

 1. Vastaukset
  1. Ahhahhha en kestä :D Miksei kommenteista voi kommenteista tykätä täällä? Se olis siis vitsi ;)

   Poista
 2. ihanat! ois kivaa joku isompi miitti lasten kans jonkun luona :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihii ja semmoinen olisi kyllä hauskaa myös! :)

   Poista
 3. Nyt vasta näin tän postauksen, hahaha! Hesa Hesa HESAHESAHEEEESAAA.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. HEHHE :D Nooo kohta tänne päinkin tulee joku suuri HESALAINEN XD

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!