23.2.2015

Superdieetti

Kevä on itselleni selkeästi jotain muutoksen aikaa, koska aika lailla vuosi sitten ongin käsiini Go fa go -dieetin jostain keskustelupalstoilta ja pudotin n. 10kg. Nyt on tullut taas sen aika. Olen alkanut niin sanotusti hieman plösähtää, ja sokeri houkuttelee lähes päivittäin pauloihinsa. Tarvitsen siis todella jotain, mikä pitää minut kurissa. Ei mitään "syön terveellisesti joka päivä, ei herkkuja" -juttuja, koska aina voi ottaa vähän lisää sitä ihan perusruokaakin. Tai esimerkiski niin terveellisiä pähkinöitä ei varmaan kuulu syödä koko pussillista kerralla. Kun ruoan punnitsee, ei tule otettua lisää. Ja lisää.

Melkein velvollisuudentunnosta sitten tällä kertaa ihan oikeasti OSTIN sen paketin. Siis Fitfarmin Superdieetin (kaiketi tämä on aika pitkälti se sama kuin tuo go fat go), kun ilmaiseksi jo vähän testailin vuosi sitten. Valintani oli siis Fitfarm, koska siellä on hyvät ohjeet myös kasvisruokailijalle nykyisin, sekä keskustelufoorumi houkutteli. On mukava puhua tästä aiheesta muille laihduttajille omien normaalipainoisten ystävien sijaan. Ne ei varmaan jaksa kuunnella minun laihdutusjuttujani päivästä toiseen. Ja nythän meillä pullukoilla (haha oli pakko käyttää tätä sanaa, se on niin symppis) onkin sitten Facebook-ryhmäkin, mikäs sen siistimpää vertaistukea. Eipä kehtaa repsahtaa. Etenkään nyt, kun ilmiannan dieetillä oloni täällä. Tämä olkoon myös osa sitä nolouden tunteesta yli räpiköintiä, jota tämä koko postaus minussa edelleen hieman herättelee.

Nyt tavoitteenani onkin tiputtaa se toiset 10kg. Silloin olisin melko tyytyväinen, mutta en pahakseni laita, vaikka vähän enemmänkin tippuisi. Oikeastaan tärkeintähän ei ole edes se paino, vaan se fiilis. En halua tuntea itseäni enää päivääkään lösähtäneeksi pullamakkaraksi. Haluan tuntea itseni reippaaksi, liikunnalliseksi ja hyvännäköiseksi. 

Ajattelin hieman päivitellä tänne sitten niitä edistysjuttuja, jos ja kun niitä tulee. Aloitin siis tänään aamulla jo kuulkaas ihan aamuaerobisella. Oli muuten elämäni ensimmäinen. Tästä se lähtee. Pysykää kanavalla.

Ja tämähän on otettu eilen treenien jälkeen, joten siitä hieman hikinen vaikutelma..... :D

2 kommenttia:

  1. Tsemppiä kovasti! Seuraan mielenkiinnolla projektiasi :) Kirjoitin juuri blogiini hieman ajatuksia liikunnasta.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon tsempeistä, ne voi olla tarpeen jossain kohtaa :D Pitääkin käydä tsekkaamassa siunkin blogin puolelle :) Ja yritän päivitellä tännekin päin tästä hommelista, kun sopivia aiheita tulee:)

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!