14.2.2015

Ystävänpäivän aaton ylläripylläri

Ensinnäkin hyvää ystävänpäivää vielä muutaman tunnin ajan kaikille ihanille lukijoille siellä, olette tärkeitä! Nyt ajattelin tulla kertomaan hiukan eilisestä illasta, josta Instagramin seuraajat ovatkin jo pieniä paloja nähneet.

Meillä oli Tonin kanssa sellainen vitsi tammikuussa, kun minulla oli syntymäpäivät, että haluan yllätysjuhlat. Se oli tosiaan vain vitsi, mutta Toni nyt sitten oikeasti järjesti semmoiset. Tai ei ne ehkä nyt mennyt ihan sen synttärin piikkiin, mutta tämmöinen yllätysilta se minulle oli. Osasin kyllä hieman aavistella etukäteen jotain, kun toinen on niin huono valehtelemaan, heh. Ihan hyvä piirre kyllä, että ei osaa valehdella.

Toni tuli töistä perjantaina iltapäivällä ja käski miun laittautua, että viedään Aisla mummulaan yökyläilemään. Tuntui aika hurjalta jo kättelyssä, koska Aisla ei ole aiemmin ollut äitini luona yökyläilemässä. Saateltiin neiti sitten mummulaan ja hän alkoikin heti leikkimään "TÄ-TII":n kanssa. Siinä vaiheessa kun poistuimme, niin pieni tippa tuli linssiin (melkein kaikilla), mutta yökyläily oli muuten mennyt sitten kuulemma hyvin ja Aisla oli ollut tosi reipas.

Noh, lähdettiin siitä sitten jatkamaan eteenpäin ja Toni sanoi, että ollaan menossa syömään. Eipä mentykään ihan suoraan, vaan käytiin ensin kirjautumassa sisään hotelliin. Apua, niin hienoa. En ollut ikinä aiemmin yöpynyt Suomessa hotellissa. Tämä tuli totaalisena yllätyksenä kyllä ja oli ehkä siistein juttu ikinä.

Mentiin sieltä hotellilta sitten myös sinne syömään. Meidän onneksi suunnittelemamme paikka oli täysi, joten päädyttiin Sri Lankalaiseen ravintolaan. Oli aivan mahtavaa ruokaa. Harvemmin tulee syötyä sellaista ruokaa, joka paranee joka haarukallisesta. Tuolla oli juuri sellaista. Suosittelen kaikille lämmöllä, paikan nimi oli Ceyhelaya. Aivan mainiota asiakaspalvelua myöskin. Olen kuullut juttua myös hyvästä lounaasta! Käykää ihmeessä!


Matkamme jatkui Tonin opastuksella kapakkaan, jonne hän oli kutsunut yhteisiä ystäviämme (joista tosin ei ollut päässyt paikalle kuin kaksi). Oli ihanaa olla yhdessä vähän tuulettumassa. Tämä oli kolmas semmoinen kerta Aislan syntymän jälkeen kun päästiin. Käytiin siellä yhdessä kapakassa, josta jatkettiin vähän enemmän semmoiseen yökerhopaikkaan, missä päästiin tanssahtelemaan myös. Oli ihan tosi hyvä ilta kyllä, kiitos osallistujille. Ainoastaan tunnelmaa latisti hiukan pari sellaista ääliötä, joiden mielestä ilmeisesti miehet ei voi tanssia ja me ollaan rastafareja. Jep jep. Miksi näitä aina löytyy?

Onnistuneen illan jälkeen jatkettiin matkaa pizzerian kautta hotellihuoneeseen. Syötiin tietysti mukaan otettua pizzaa puhtaissa lakanoissa ja juotiin Pepsiä jalallisista laseista, haha. 


Oli kyllä ainutlaatuinen ja hieno yllätys. En ollut todellakaan odottanut mitään tällaista ja olen edelleen yllätyksen vallassa. Loistavan illan ja yön jälkeen homman kruunasi tietysti hotelliaamiainen, joka oli niin luxusta. Enkä todellakaan syönyt terveellisesti. Kuka olisi voinut vastustaa noita kaikkia ihania juttuja, joita oli tarjolla?

Aamupalan jälkeen koisittiin vielä pieniä torkkuja, kunnes kahdeltatoista kirjauduttiin ulos hotellista ja lähdettiin hakemaan neiti kotiin. Toinen tuli ihan nauraen vastaan, eikä itku kurkussa, niin kuin pelkäsin. Tätinkin seura kelpasi edelleen, eikä tarvinnut nököttää vain äidin tai isin sylissä, kuten joskus kun on hoidosta haettu. Meidän reipas tyttönen. Istuskeltiin äitini luona vielä hiukan kyläilemässä ja kotiin tultua ollaan lähinnä löhöilty. Hyvä viikonloppu!


Onko muiden puolisot yllättäneet näin ystävänpäivän aikaan?

5 kommenttia:

 1. Ihana viikonloppu! Mä olen vähän huono yllätettävä mutta järjestän itse mielelläni yllätyksiä. Yllätyksistä tulee myös yllättäjälle hyvä mieli <3 Järjestin viime kesänä miehelleni yllätys 40-vuotissynttärit. Vieläkin vähän väliä muistellaan niitä hymynkare suupielessä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No oli kyllä ihana viikonloppu :) Ja hih, miekin olen yleensä aika huono, mutta nyt kun arvasin etukäteen niin psyykkasin itseäni vastaanottamaan kaiken sellaisena kuin Toni on sen suunnitellut. Oon yleensä aika kova neuvomaan, hihii. Ja tykkään kyllä itse myös järjestää yllätyksiä muille :) Ja 40-vuotias ansaitseekin kunnon yllärin, kun on pyöreitä lukuja ;)

   Poista
  2. No oli kyllä ihana viikonloppu :) Ja hih, miekin olen yleensä aika huono, mutta nyt kun arvasin etukäteen niin psyykkasin itseäni vastaanottamaan kaiken sellaisena kuin Toni on sen suunnitellut. Oon yleensä aika kova neuvomaan, hihii. Ja tykkään kyllä itse myös järjestää yllätyksiä muille :) Ja 40-vuotias ansaitseekin kunnon yllärin, kun on pyöreitä lukuja ;)

   Poista
 2. Luulin aluksi että puhut nyt semmosista yllätysjulhlista, missä on salaa kutsuttu ystävät ja tutut paikalle, ja sitten kun saavut kotiin (taimuuhun) ja laitat valot päälle niin kaikki huutaa "YLLÄTYYYYS!!" :D Ehkä ne semmoset kuuluu vaan elokuviin... mut ainakin toi sun saama yllätysilta kuulostaa kyllä paljon paremmalta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh semmoisista miekin vitsailin Tonille aiemmin, että tahtoisin, mutta tää tosiaan oli kyllä PALJON parempi. :D Hymyilyttää edelleen, kun ajattelee! Mutta tosiaan, semmoiset olen järjestänyt yhdet Tonille ja yhdet vanhalle kaverille joskus aikoinaan. Semmoiset jenkkien yllätypippalot :D Nekin oli ihan fantsut kyllä, mut kyllä tää vei 6-0!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!