15.3.2015

Cirque du soleil -treffit

Voisin melkein tehdä jo postaussarjan treffeistä, kun niille on nyt lähiaikoina niin paljon päästy. Kiitos kuuluu tietenkin lapsenlikoille, kiitos. Perjantaina taas oltiin treffailemassa. Nimittäin Hesassa. Katsomassa Cirque du soleilin Quidam. Tässä video automatkalta, tuli semmoinen ajatus autossa, joten tuumasta toimeen ja höpöttelemään.


Esitys tietenkin oli mahtava. Kuvaaminen oli kiellettyä sen aikana, mutta parit kuvat täytyi ottaa ennen esityksen alkua (Tonin mielestä olin tosi nolo). Ollaan oltu Tonin kanssa kerran aiemminkin katsomassa kyseistä sirkusta ja itse olen käynyt kerran jo aikana ennen Tonia. Ikinä ei kyllä jätä kylmäksi. Mielestäni esitystä kuvaa hyvin sellaiset huudahdukset, joita takanamme ollut nainen päästeli pitkin esitystä: "Miten toi on mahdollista? Onko toi edes mahdollista?". Joo kyllähän se käväisi itsellänikin mielessä katsoessani niitä huiketa juttuja. Ilma-akrobaatit etenkin olivat huikeita.


Mitään lastensirkusta ei Quidam mielestäni kyllä edustanut, enkä kyllä veisi Aislaa moneen vuoteen, sen verran surumielinen oli tämäkin tarina. Paikoitellen itselleni jopa ahdistava! Mieletön tunnelma siis läpi näytöksen. En tiedä oikein millä sanoilla voisin enemmän vielä kuvailla ja kehua. 

Hartwall areenan näytökset onkin pian jo ohi ja paikatkin täytetty, mutta onneksi Turkuun on järjestynyt lisänäytöksiä! Jee! Eli jos et ollut vielä nähnyt, niin täällä myydään Turkuseen lippuja, suosittelen tutustumaan! Itsehän en siis hyödy tästä mainostuksesta muuta kuin hyvän mielen.


Ja pikkuneidillähän meni hoidossa paremmin kuin koskaan. Vilkutti iloisesti lähtiessä ja nukkui tullessa. Oli ollut todella hyväntuulinen ja puhelias. Äitin reipas tyttönen <3

Kävikö muut katsomassa tai onko käyneet aiemmin? Mitäs tykkäsitte?

6 kommenttia:

 1. Mahtava kokemus oli! :) Kävin itte lauantaina katsomassa sen. Tuli taas sellainen olo että miten ihminen osaakaan, melkein mitä vaan, kun harjoittelee, harjoittelee ja harjoittelee :) Ettäpä ehkä minäkin pärjään ja osaan mitä vaan kun vaan tahdon :)
  Hyvää tätä viikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo niinpä! Mie alan aina miettimään, että miltähän tuntuisi itse esiintyä niiin suurelle yleisölle. Aikamoista. Ne ilma-akrot oli niin huikeita, kun ei ollut mitään turvasysteemeitä :o Ja kiitos samoin, hyvää viikkoa sinnekin!

   Poista
 2. En kestä tota videoo :D :D :D Olin varma ennenku aloin kattoo et HESA mainittu. HAHHAHAH. Just hyvä, lisää videoita :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :D En miekään. Mitenhän niitä videopostauksia oikeasti tehdään? En kestä kun toi HESA tulee jo arkipuheisiin :D Sit oon oikeesti se nolo joka puhuu HESA sitä ja HESA tätä......

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!