3.3.2015

Superdieetti vko 1 yhteenveto

Ajattelin nyt ihan tämmöisiä viikkopäivityksiä ottaa tämän projektin etenemisestä, koska se motivoi minua itseänikin enemmän ja niitä on sitten jälkeenpäin mukava selailla.

Ensimmäinen viikko tuntui aika helpolta. En ollut nälkäinen, enkä kaivannut herkkuja, kun koko ajan syödään jotain makeaa (aamu-, väli- ja iltapala). On myös helppo noudattaa jo valmiiksi annettua ruokavalioo, kun ei vain yksinkertaisesti ala himoitsemaan muiden ruokia. Loppuviikko oli  kyllä selkästi alkuviikkoa raskaampi, sillä maanantaista torstaihin oli treenejä, joten ruokavaliokin oli täten raskaampi. Loppuviikosta kun hiilarit jäi pois, niin olo oli hiukan nälkäisempi. Ihan tervettä kyllä tuntea sellaistakin välillä. Nälkää siis. Palkitsee mukavasti kun saa jotain suuhunsa. Haha. 

Treenit on olleet kovia ja on ollut vaikeaa saada kaikkea mahtumaan, koska minun akrotreenejä ei lasketa ohjelmaan mukaan, joten tämä tarkoittaa että viikossa tulee treenejä 4 x aerobinen, 4 x kuntosali ja 1-4 x akrotreenit. Aika paljon liikuntaa mahdutettavana siis perheeseen, jossa isä tekee vuorotyötä, käy koulua ja taaperokin harrastaa. Huhuh. Onkin mennyt vähän yötouhuiksi osaltaan, mikä ei ole kyllä kivaa, koska nukkuakin täytyisi. No enää viisi viikkoa..

Onneksi voi osaksi tehdä myös kotitreenejä, jotka onnistuu vaikka Toni olisikin töissä. Kuntosalilla pomppiminen nolottaa minua muutenkin vähän, kun yleensä olen treenannut siellä toisella puolella. Nämä jutut tehdään sillä puolella missä kaikki true-kuntoilijat on. En oikein haltsaa näitä termejä, jos niille olisi jotkut nimetkin. Suoraan sanottuna kaipaisin sinne hiukan ohjeistusta enemmän, mutta olen selvinnyt kun ohjeet on ollut selkeät.

Uusi viikko on siis lähtenyt hyvissä tunnelmissa käyntiin ja motivaatio on edelleen korkealla!

Tässä vielä viime viikkoinen liikuntalukkarini:

MA aerobinen, kotitreeni, akro
TI aerobinen, kotitreeni
KE aerobinen, sali
TO sali
PE lepo
LA lepo (oltiin me keilaamassa)
SU lepo (tosi mini kävelylenkki)

Ja näillä yhtälöillähän pudonneita kiloja tuli viikon aikana -3.1 kg. Toimii! Tietysti nestettä sun muuta, mitä sitä nyt aina sanotaan, lähtee ekaksi rytinällä. Kuitenkin. Lähtee. Jee!

Ja tässä teille onnistumisen iloa!

18 kommenttia:

 1. Tsemppiä! :) kovasti treenejä mutta tulokset kyllä palkitsee :)

  Krista / runawaymama. Fitfashion.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu aika kovalta tuntuukin, hehe :D Ja toivottavasti palkitseekin lopulta! :)

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Oli kyllä vähän ylläri toi pudotus itsellekin :D Kiitos!

   Poista
 3. Vau! Tuo lukema motivoi jatkamaan :)

  VastaaPoista
 4. Mäkin otin tässä just superdieetin itselleni tota kilojen karistusta avittamaan. Oon vaan kuullut tosta liikunnan määrästä, että heikompaa hirvittää. Itse en saanut itseäni niskasta kiinni kaikista blogiuhoamisistani huolimatta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo. Vähän hirvittää, mutta lähinnä eniten siksi, kun se liikunta on just sitä salia jne. :D Ei oo oikein miun juttu niin paljon. Hehe. Ja ootkos sitten tuossa samassa ryhmässä miun kanssa vai alkoiko jo joku uusi? :)

   Poista
  2. Juu, ensi maanantaina alkaa. Tämä viikko meni... noh... tulen pian kertomaan :D

   Poista
  3. Haha okei :D No tsemppiä! Aika helppoahan tämä on, kunhan vain asennoituu oikein :) Ainakin miusta!

   Poista
  4. No, näin tällä viikolla meni :D http://mutsihoitaa.blogspot.fi/2015/03/pullataikinamutsin-paluu.html?m=1

   Nyt mä skarppaan! Pakko.

   Poista
  5. Hihi, no pidin miekin mättäjäiset aloituksen kunniaksi silloin :D Ja ne aerobiset on helppo hoitaa, esim. jos lapsi viihtyy vaunuissa ja kotijumppakin onnistuu lapsen kanssa, jos vaan haluaa.. Ite kyllä jumppaan ennemmin kun lapsi on nukkumassa :D

   Poista
  6. Joo, se helpottaa. Olenkin ajatellut käyväni lenkillä päiväuniaikaan.

   Tsemppiä loppudietille! :)

   Poista
  7. Jeps, miula kans ne AAMUaerobiset vähän jäi... Hihi :D Kiitos, ja tsemit sinne myös! :) Täytyy seurailla siun projektia!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!