26.3.2015

Superdieetti vko 4 / Räkää ja harmitusta

Oho, viikot menee niin nopeasti. Tuntuu että saa olla koko ajan vain kirjoittamassa superdieetti höpinöitä. Hehe. Ja nytkin tämä tulee reippaasti jäljessä, kun teen punnituksen aina maanantaisin. On vain niin paljon muutakin asiaa, että en tahtoisi näiden tulevan ihan peräkkäin. No millainen vko 4 oli?

Ensinäkin tuntuu huikealta, että kokonainen kuukausi on jo takana päin, koska tuntuu, että vastahan minä aloitin. Enää kaksi (!!) viikkoa jäljellä tätä valmennusta. Viikkojen kaksi ja kolme jälkeen pelkäsin kovasti, että painoni ei olisi tälläkään viikolla tippunut, mutta onneksi olin väärässä. Tankkauspäivän jälkeen tuli selkeästi jokin piristys tähän hommaan, nimittäin pudonneita kiloja tuli tällä viikolla -2,1kg. Tulin niin iloiseksi vaa'an lukemasta.

Keskiviikkona sairastuin flunssaan. Viikon liikunnaksi jäi siis vain tiistain aerobinen ja sali. Minulla on astma, joten tämmöinen tukkoisuus pysyy aina yllättävän sitkeästi. Pian aion uskaltaa aloittaa uudemman kerran treenaamisen. Harmittaa niin paljon, että pitikin tulla kipeäksi kesken tämän projektin. Tuntuu, että olen liikuntatavoitteistani ihan jäljessä. Mälsää.

Nyt olen alkanut miettimään jatkosuunnitelmaa, kun tämä jakso päättyy jo silloin parin viikon kuluttua. Superdieetistä olisi mahdollista jatkaa superdieetti extraan, mutta se maksaisi 44€, joka on omaan makuuni hieman tyyris. Tähän en tahtoisi vielä kuitenkaan lopettaa, vaan haaveni olisi olla ensi syksynä mukavassa kunnossa, kun koulu alkaa ja energia ei riitä varmaan mihinkään ylimääräisiin laihdutusprojekteihin. Pelkään vain, että motivaationi ei riitä sinne asti ja siinä mielessä joku "ryhmä" olisi kiva.

Ajatuksena kuitenkin tällä hetkellä olisi jatkaa näillä ohjeilla eteenpäin, kuten superdieetin ohjeissa neuvotaan. Herkutella tosin aion tätä enemmän, kun pidän tankkauspäivän kahden viikon kuluttua ja huhtikuussa Kaksplussan bloggaajien tapaamisessa aion kyllä varmaan nauttia ihan kaikista antimista. Suunnitelmat voivat kyllä vielä muuttua ja tahtoisin päästä myös testaamaan Katrin kautta saamiani Detox-tuotteita, joista kirjoittelisin mielläni tännekin kokemuksia, kunhan pääsen niiden pariin.


En tiedä huomaako kuvista mitään muutosta, itse ainakin vähän näen, mutta ensimmäinen kuva dieetin alusta ja jälkinmäinen otettu viime viikolla. Vielä yksi välipostaus ja sitten ehkäpä jotain parempia ennen-jälkeen kuvia! Aikaisemmat postaukset aiheesta löytyy täältä.

2 kommenttia:

Rauhaa ja rakkautta!