5.4.2015

Aisla stailaa eli #lapsistailaa

Puoli seitsemän -ohjelma heitti hauskan pääsiäishaasteen, jonka ideana on antaa lapsen valita vanhemmalle puettavat vaatteet. Itse katselin tovin muiden asuja, kunnes hoksasin, että hei minullakin on lapsi, minäkin voin!

Valinta suoritettiin heti tänään aamulla, kun oli pukeutumisen aika. Edelleen siis olen samat vaatteet niskassa, koska asusta minulla ei paljoa valitettavaa ole. Väritkään eivät sodi keskenään. Itse vaatteiden valitseminen oli taaperolle helppoa. Mentiin äidin kaapille ja neiti heti kaivoi tuon violetin hameen (jonka olen muuten pukenut vahingossa nurinpäin, mutta toinen puoli näyttäisi samalta ilman saumoja :D). Sitten valittiin musta toppi ja sen päälle tuo musta paita/tunika/mikälie. Legginsit (eli leikatut sukkikset, joihin on kulunut ihmeellisiä täpliä hyttysmyrkystä....) valikoitui kaiketi myös tämän violetin fiiliksen mukaan ja sopivatkin hameen kanssa todella hyvin. Ei olisi tullut itse valittua, mutta täytyy kyllä sanoa, että lähes 2-vuotiaalla tyttärelläni on kyllä värisilmää.


Aisla ei siis onnistunut, ainakaan minun mielestäni, pukemaan äitiä mitenkään hauskasti tai hullunkurisesti, jota odotin. Sen sijaan neiti puki äidin hyvinkin tyylikkäästi ja mätsäävästi. Äiti itse ei ehkä pukisi tuollaista löysää paitaa tämän hameen kanssa, mutta onpahan totaalisen rento olla näissä vaatteissa. Hauskinta kokonaisuudessa on punaiset sukat, jotka ovat eripariset, mutta siinäkin on ollut pettämätön värisilmä, kun molemmat ovat punaisia. En ole ihan varma, että tietääkö tyttö niiden olevan eriparin sukat vai onko hän yrittänyt löytää kaksi mahdollisimman samanlaista. Näiden parithan on syönyt pesukone. 


Tänään kun menemme kauppaan (ruuhkaiselle ABC-huoltoasemalle, arg!) niin aion vetäistä tähän vielä säärystimet nilkkoihin, jotta tarkenee, mutta takin ja kengät saa kyllä neiti valita. Täytyy varmaan jatkossakin antaa hänelle enemmän päätäntävaltaa mitä tulee minun pukeutumiseen.  Ei menisi lähtiessä niin paljoa aikaa... Omaansa hän on saanut jo toisinaan vaikuttaa. Ehkä voisimme ottaa Aislaa mukaan myös sisustuspäätöksiin, jos sillä saataisiin parempia tuloksia tähän kaaokseen. Hihi.


...Ja sitten kun Toni tuli töistä, niin sekin innostui! Ja taaperokin! Tonin päivän väri on vihreä. Housuvalinta hiukan kesäinen myös. Enää sandaalit uupuu. Haha. Iloinen stailaaja myös mukana kuvissa.


Mitäs tykkäätte neidin valitsemista asuista? Oletteko itse ottaneet haasteen vastaan? Olisi kiva nähdä myös muiden lasten luovuuden tuotoksia!

Ps. Tänään ehtii vielä osallistua messulippujen arvontaan!

6 kommenttia:

 1. Ihana! :D Mie tein tän kans tänää ja valikoitui melko normaaleja vaatekappaleita kaapista kolmevuotiaalta, mutta kiva. Pakko huomenna vielä ikuistaa tuon kaksivuotiaan tyylinäyte. Sitä odotan :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo mie katsoin että siula oli myös ihan tyylikkäät vaatteet! Ihan kelpo vaatteet vaikka julkisillekin paikoille :) Odotin itse ainakin jotain supervärikästä, mutta toisaalta, ei miun kaapissakaan taida olla edes :D Ja mie haluun kans katsoa Mallan tuotoksenkin :D

   Poista
 2. Hih, miten ihana! :D Nuo eripari sukat ovat ihan huiput! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo haha, ennakkoluulottomasti luotin sukkien suhteen tyttäreni valintaan, vaikka oli hiukan haasteita, kun toinen oli semmoinen paksu ja toinen ohut, mutta kyllä siihen aika nopsaa tottui :D Hehe.

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!