1.4.2015

Kahdeksas päivänasu / Arkiasu


Ihan ensimmäisenä pahoittelen sisällä otettuja kuvia, mutta ei ollut aikaa kuvata asua ulkosalla ja jotenkin tuli sellainen fiilis, että tämän asun haluan jakaa, kun se on niin mukava.

Tämä valikoitui vähän niinkuin vahingossa eräs päivä, kun piti lähteä kiireellä hakemaan tori.fi:stä ostamiani ostoksia ja olin taas aikatauluttanut ihan miten sattuu. Nappasin vain nopeasti kaiken mitä löysin ja kokovartaloharmaa tuntui vähän jännältä lähtiessä. Päivän mittaan aloin kuitenkin viihtyä asussa paremmin kuin hyvin. Noi legginssien tekonahkaosuudet on omasta mielestäni niin karmivat, että jopa melkein tykkään niistä siksi. Tässä asussa tykkäänkin erityisesti nahkan ja pitsin yhdistelmästä. 

Asun kokonaishinta oli 2e minulle, äidilleni ehkä aika paljon enemmän. Taas on rohmuttu hänen vaatekaappiaan. Tunika on siis saatu äidiltäni, legginsit kirppikseltä 1e, villasukat joskus aikoja sitten saadut joulupukilta ja tunikan alla oli ihan tavallinen ruskea toppi, josta olin maksanut kirppiksellä myöskin 1e. 

Mitäs piditte tästä asusta? Pukisitteko itse? Onko kokoharmaa pöhlön näköinen teidän silmiinne?

...MUISTAKAA MYÖS OSALLISTUA ARVONTAAN TÄÄLLÄ!

4 kommenttia:

Rauhaa ja rakkautta!