27.4.2015

Kömpelö mutsi (sis. videon)

Tämä postaus olkoon synninpäästöni, kun en ole vielä uskaltanut kertoa äidilleni tätä asiaa. Tässä videolla se on. (Anteeksi äiti!) Video on kuvattu jo viikonloppuvideota tehdessä, mutta olin nössö ja jätin sen siitä pois. Nyt on kuitenkin tullut aika tuoda sekin julki.


(Eli hajotin äidin antaman kameran objektiivin...)

Olen AINA ollut kömpelö. Niin kauan kuin muistan. Se menee vähän ajoittain. Samalla viikolla tippuu puhelimet, tietokoneet kamerat. Enkä voi sille mitään. Ajattelen sekuntia aiemmin, että tässä voi käydä huonosti ja sittenhän siinä heti käy. Hupsista vaan. Tämä koskee myös muutakin kuin tavaraa. Yksi päivä kurottelin meidän ylimmältä hyllyltä jotain ja tiesin jo kavutessani, että pian tipun täältä. Niinhän siinä sitten kävi. Onneksi ei sattunut mitään. En vaan ymmärrä miksi täytyy kiivetä, kun tietää, että pian sattuu.

Sitten koen kamalaa morkkista siitä, että miksi, oi miksi en tehnyt toisin? Etenkin kun ajattelin asiaa jo etukäteen. Perinteisiä tapauksia on sellaiset kun kassissa on sekaisin vesipullot ja... vaikkapa kamerat, puhelimet ja kirjat. Miksi aina täytyy laittaa ne sinne vaikka osaa jo aavistaa? Ehkä tämän postauksen ja synnintunnustuksen jälkeen muistaisin ajatella. Ei ole ensimmäinen hajonnut kamera tai puhelin tuo.

Onneksi tuo kamera käytössään kuitenkin toimii vielä. Objektiivikin toimii, vaikka onkin koristeltu punavalkoisella teipillä. Ainoastaan pölyltä suojaava osa siitä etureunasta irtosi, jonka olen nyt siis teipannut. Ei siis haittaa käyttöä, mutta aina saa selitellä kun kuvaa jossain. Kännykkäkin toimii, onneksi näyttö kääntyy, niin saa kaikki toiminnot suoritettua. Yritän ajatella, että se on vain materiaa. Ei se ole tärkeintä elämässä.

Onko muita kömpelöitä tavaran (tai itsensä!) rikkojia?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!