17.4.2015

#KPBP taas! Kyllä muuten jänskättää! (+ Sneak peek asuun)

Itselläni on käynyt ihan älyttömän hyvä tuuri, kun sain tammikuussa osallistua Kaksplussan bloggareiden järjestämään blogitapahtumaan, joka kulki hästägillä #KPBP. No arvatkaapa mitä! Se on täällä taas! Ja taas samat mimmit, eli Annukka ja Anna, ovat sitä ahkerasti järjestelleet. Tällä kertaa oma onni suosi arvonnassa, kun peruutuspaikkoja jaettiin. Tietysti ilmoittauduin mukaan, ennen kuin olin selvittänyt edes omat mahdollisuuteni päästä mukaan, mutta pienellä järjestelyllä nekin hoitui. Tonilla nimittäin olikin sitten yövuoroja. Onneksi on mummu ja täti(t). Huomenna on siis #KPBP aika!


Mummulle toinenkin kiitos, nimittäin päivän asuvalinta on jälleen häneltä kotoisin. Ajattelin mennä vaatteiden suhteen tällä kertaa mukavuus edellä - eli jo hieman rispaantuneissa tennareissa. Mikäs sen parempaa. En ole kyllä sovittanut mekkoa vielä uudelleen, kun painoni on hitusen vielä pudonnut, mutta uskon sen istuvan hyvin. Tässä postauksessa olevat kuvat ovat siis nämä pienet sneak peekit asusta. Rakastan tuota hitusen psykedeelistä kuosia! Olen mekkoa kerran aiemminkin pitänyt, ihan tavallisena arkipäivänä, joten kaikista uteliaimmat voivat sen etukäteen bongata jo Instagramista, vink vink.


Luvassa huomenna on todennäköisesti taas tutustumista "kollegoihin", mielenkiintoisia luentoja, syömistä ja illalla omatoimista juomista. Tällä kertaa aion osallistua tuohon viimeiseenkin, sillä jään hotelliin yöksi, enkä palaa enää illalla kotiin. Jännittää niin paljon. En tosin epäile ollenkaan, etteikö päivä menisi hyvin, kun on niin hyvät järjestäjät. Kiitos siitä heille. Oma stressinsietokykyni ei ole ihan niin suurta, hah.

Tänään pitäisi siis vielä pakata tavarat, silittää mekko ja jännittää. Viimeinen on varmaan ainut, jonka saan toteutukseen asti.


Eli huomenna nähdään toverit ja muut toverit, siellä ruudun takana, palataan viikonlopun jälkeen tunnelmien kera! Ihanaa viikonloppua kaikille, nauttikaa!

2 kommenttia:

  1. Oli kiva tavata :) mä en ollut kyllä yhtään itseni, mä menin jotenkin ihan lukkoon.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oli kyllä kiva nähdä! :) Tuommoiset tilanteet on vähän semmoisia, missä menee helposti lukkoon just kun ei oikein tiedä mistä sen keskustelun aloittaisi ja kenelle :D

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!