28.4.2015

Mistä kesä 2015 on tehty?

Sain tovi takaperin taputeltua talven loppuun, joten nyt on aika kirjata tulevan kesän tavoitteita. Ulkona on niin kesäinen sää, että nyt on motivaatio korkealla näiden pohtimiseen! Nämä ovat sellaisia haaveita, joihin en mitenkään erityisesti pyri, mutta on mukava sitten syksyllä vilkaista, että täyttyikö mikään ikään kuin alitajuisesti. Katsotaan! Tässä tämä lista tällä erää!

1. Flowpark.
Tamperelle aukeaa kesällä uusi Flowpark! Haaveenani on ollut pitkään päästä kokeilemaan ja nyt kun se on lähempänä kuin koskaan, niin on PAKKO mennä! Treffeille jee!2. Uiminen.
Olen oikea vesipeto (en kestä tota sanaa!) ja meni monta kesää uimatta. Viime kesänä vähän otin jo takaisin, mutta nyt täytyy uida enemmän kuin moneen vuoteen. Siinä on hyvää liikuntaakin, jos ei vain lillu siellä järvessä.

3. Puuhamaa.
Luulen, että tämä olisi meille hyvä kesäseikkailun kohde. Erään ystävän kanssa tästä oli puhe aiemmin, jos hän muistaa, niin kahdella perheellä reissu olisi erikiva. Pakko päästä.

4. Itä-Suomi.
Ei ollakaan toviin käyty, houkuttelisi reissu, jos kesällä olisi aikaa tarpeeksi. Tuntuu, että muuten sitä on ihan liian vähän!


5. Piknik-kesä.
Tarkoitan tällä sitä, että haluan pitää paljon ystävärikkaita piknikkejä. Yksi meillä on jo takana ja se oli ihanaa. Näitä lisää.

6. Alkoholillinen piknik.
Sellaisenkin tahdon. Missä ei ole lapsia mukana. Puistohengailua parhaimmillaan. Slackline, musiikkia, aurinkoa, kaljaa ja ruokaa. JOO!

7. Liikunta.
En tahdo lötvähtää kesällä, sillä tahdon on syksyllä olla tavoitteessani. Silloin jatkuu koulu, niin ei ehdi mitään dieettihommia. Kesällä tulen varmasti syömään jäätelön jos toisenkin, mutta liikuntaa en tahdo jättää.

8. Festarit.
Koko perheellä. Jotkut. Faces-etnofestarit on meidän potentiaalinen vaihtoehto.9. Olohuoneen seinän maalaus.
Tää oli talvellakin listalla. Josko nyt jo. Oranssia, oranssia!

10. Nauttia elämästä.
Viimeinen vapaa kesä. Viimeisiä hetkiä kun ehtii olla kunnolla koko perheellä. Viimeisiä hetkiä kun ehtii nähdä ystäviä. Nyt pitää nauttia, eikä vääntää kärpäsestä härkästä ja kiukutella. Iloisin mielin ja auringosta nauttien, jes.

JA VIELÄ.. 11. Longboard.
Yleensä jätän nämä kymmeneen kohtaan, mutta tämä oli pakko lisätä, sillä on omistanut tuon lonkkarin jo monta vuotta. En ole vain koskaan ehtinyt perehtyä sillä kulkemiseen. Nyt aion. Muuten täytyy ehkä luopua siitä, jos ei tule käytettyä.

Mistä teidän kesä 2015 koostuu?

11 kommenttia:

 1. Hei, tuota 10 kohtaa oisin kommentoinut, ymmärrän kyllä ihan mitä tarkoitat, mutta kyllä sitä aikaa aina jostain löytyy niille kivoillekin jutuille, vaikka voi se vähän tiukemmassa olla kun arki muuttuu. Mutta kun se uusi arki lähtee rullaamaan niin hetken päästä helpottaa ja välillä pääsee nauttimaan taas :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin se varmasti onkin. Oon vaan niin kova stressaamaan, että kauhistelen jo valmiiksi. Ja kyllähän se varmaan sitten hienolta tuntuu, kun silloin pääsee tekemään niitä juttuja, joita on kaivannut. Tai että tuntuu entistä paremmalta :)

   Poista
 2. Puuhamaa on paras paikka, puuhamaa on iloinen :D<3! Kävin siellä AINA pentuna kesäisin, oli ihan parasta :). Joo hei tuu Itä-Suomeen käymää, käyvää vaikka kaffella! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ooon kuullut tosta laulusta toisenkin version.......:D Ja aika rikki se oli kun viimeksi käytiin :D Lapsena en kyllä tajunnut ainakaan että olisi ollut jotenkin mäsä, mutta nyt oli kyllä muutama vuosi sitten. Toivis olisivat nyt vähän korjailleet :D Ja pitää muistaa ottaa yhteys ennen kuin tullaan, niin olis kyllä kiva nähdä :) Miula ei siellä enää paljoa tuttuja asukaan, kun kaikki ovat lähteneet muualle :)

   Poista
 3. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 4. Edellisessä oli korni typo, siis uusiksi:
  Muumimaailma varattu ��

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehee joo tervemenoa vain! :) Joku vuosi täytyy kyllä itsekin mennä sinne silti, kun en ole koskaan käynyt :D

   Poista
 5. Ikävä kyllä Faces tuli viime vuonna tiensä päähän, mikäli oikein ymmärsin :(
  (korjatkaa joku, jos oon väärässä)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo tällainen tieto oli viime kesänä, mutta olen ymmärtänyt että ensi kesä toteutuu sittenkin :) Tai tämän kuun alussa ainakin sain vielä sellaisen tiedon? Että onko se vielä siitäkin muuttunut :O

   Poista
  2. Aijaa, no sulla on varmasti sitten tuoreempaa tietoa. :) Todella mahtavaa, jos se ei loppunutkaan!

   Poista
  3. Joo miekin olin tosi pettynyt, kun ei pääsytkään lähtemään viimeksi, mutta kivaa jos nyt sittenin toteutuu :)

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!