21.4.2015

Noniin! #KPBP osa 2

Täytyy taas heti ensimmäisenä varoittaa, että kuvia on tulossa paljon. En tiedä kuinka ne saisi rajattua tällaisessa sellaiseen mukavaan mittaan, kun nytkin tuntuu, että niin paljon tuli karsittua.

Aiempaan #KPBP -tapahtumaan voi tutustua täältä. Tämä poikkesi hiukan siitä, sillä olimme tällä kertaa Sokos Hotel Pasilan tiloissa ja ketään Kaksplussan edustajaa ei ollut paikalla (paitsi me bloggarit). Tilat oli oikein toimivat, mutta pienen suolaisen kanssa, joka oltiin ostettu lisäksi, kävi hiukan köpelösti. Joku muu söi meidän sämpylät ja tilanteessa ollut asiakaspalvelija ei oikein hoksannut, että se ei varsinaisesti ollut meidän syy. Onneksi hotellin muu henkilökunta paikkasi asiakaspalvelu-asenteellaan ja saatiin sämpylöistä hyvityskin sitten jälkikäteen. Yövyimme myös hotellissa ja siitä ei ole mitään pahaa sanottavaa! Harmitti vaan, kun en kerinnyt nauttimaan meidän huoneessa olleesta kylpyammeesta, hih.


Päivän korkkasi Crocsin esittelijä ja täytyy sanoa, että olin tietysti todella ennakkoluuloinen. Vaikka olen nähnyt useissa blogeissa ne yhdet hienot talvikengät (nämä!), niin olen kuvitellut Crocsin olevan tosi noloja. Hah. Sen sijaan mallistossa oli jopa sellaisia kenkiä, jotka voisin omaan jalkaani pistää. Tai Aislan jalkaan! Niistä kirkkaista lasten saappaista (näistä!) jäin haaveilemaan. Monella paikalla olijallakin oli niistä jo ennestään positiivista kokemusta. Tiedän kyllä mitkä saappaat Aislalta löytyy siis seuraavaksi. Myös nuo kuvissa näkyvät lasten ballerinat oli supersöpöt. Voisin ottaa itselleni sellaiset. Harmi, että aikuisten koossa niitä ei löytynyt.

Aion siis jatkossa antaa kyllä Crocsille mahdollisuuden. Ihan niitä perinteisiä malleja ei siltikään kyllä jalastani tule löytymään, paitsi ehkä mökillä sitten joskus salaa.  


Seuraavana saatiin kuulla KC Professionalilta hiukan Olaplex -hoidosta. Itse olin hiukan toiveikas jo tämän suhteen, kun kuulin sen mullistavan hiusten värjäämisen kokonaan. (...Kuvittelin mielessäni jotain myrkytöntä värjäystä....) Nimittäin jos Olaplex -hoidon tekee värjäyksen ohella, niin hius saa aivan käsittämättömän kiillon ja näyttävyyden. Esittelijä näytti meille ennen ja jälkeen -kuvia Instagramista ja täytyy sanoa, että olin vaikuttunut. Kunnes kuulin, että kyse on tuotteesta, joka LISÄTÄÄN tavalliseen värjäykseen, joten kun en niitä myrkkyjä päähäni halua, ei tästäkään ole minulle juuri iloa. Niin tai voi tämän tehdä pelkkänä hoitonakin, mutta henna hoitaa omaa tukkaani tarpeeksi.

Sen sijaan JOS värjäisin hiuksiani niillä myrkyillä muutenkin, olisin varmaan ihan helisemässä, sillä tulokset oli todellakin vaikuttavia. Kannattaa tutustua tähän, jos yhtään kiinnostaa!


Olaplexin jälkeen pidimme hieman skumppa- ja kahvitaukoa, sekä tutustuimme hiukan paremmin toisiimme. Oli ihanaa, kun nyt oli jätetty myös tutustumiselle aikaa, niin sai vaihdettua kuulumisia paljon paremmin. Juttu luisti mainiosti näidenkin ihmisten kanssa, vaikka taas en suurinta osaa ollut aiemmin tavannut. Taisinpa vaihtaa edes pari sanasta melkein kaikkien kanssa!

On se vaan niin rikkaus, kun saa tutustua ihmisiin, jotka ovat aivan erilaisia kuin itse. Tarkoitan tällä sitä, että meillä on kuitenkin jotain niin yhdistävää bloggaajina, mitä kaikki ystäväni eivät voi ymmärtää. Bloggaaminen on niin kokonaisvaltaista, hah. Koitan ehkä sanoa, että olen löytänyt sellaisiakin ihmisiä blogin kautta, joiden kanssa en ikinä olisi uskonut kohtaavani. Kiitos siitä.


Tauon jälkeen tuote-esittelyt jatkuivat Cloettan kera, josta en ikävä kyllä saanut yhtään hyvää kuvaa. Itse koin suuren suuren valaistumisen, kun tajusin, että Cloetta onkin sama asia kuin Leaf. Jossain kohtaa minulla oli mennyt tämä nimen vaihdos ihan ohi ja luulin Cloettan valmistavan vain suklaata. Näin ei kuitenkaan ole. 

Saatiinkin itseasiassa todella hyödyllistä tietoa Xylitol-tuotteista ja niiden antamisesta lapsille. En ollut tajunnut lainkaan, että voisin jo antaa Aislan maistella purukumia. Itseasiassa ollaan syöty niitä ihan ensimmäisiä muumipastilleja, sellaisia pieniä ja kovia, jotka sulaa tosi nopeasti suuhun, kun ne puree. Parempi olisi antaa vaikkapa näitä, jotka pysyvät suussa kauemmin, että Xylitol vaikuttaa pidempään. Samasta syystä se purukumi olisi myös hyvä ja aionkin opettaa Aislaa pikkuhiljaa siihen, että ei nielisi sitä aina, niin voitaisiin vaihtaa ehkä jopa jonain päivänä pastillit sitten purukumiin.

Päivän osuus huipentui siihen, että MUTSIS ON. -blogin Emilia tuli hiukan vastailemaan meidän kysymyksiin ja kertomaan bloggaamisesta. Se oli huippu juttu ja sain ainakin itse paljon hyödyllistä tietoa, jota ei muuten tulisi varmaan kyseltyä keltään. Tunnelma oli myös loppua kohden ihanan rento ja minua ainakin nauratti!


Saatiin kotiin viemisiksi myös paljon kaikkea mielenkiintoista yhteistyökumppaneilta. En ala nyt erittelemään tuotteita, mutta jos jokin osoittautuu oikein mieleiseksi, niin aivan varmasti jaan kokemuksen myös teidän kanssa!

Iltaa jatkettiin Sevillaan syömään, joka on myös Sokos Hotel Pasilan tiloissa. Oli kivaa, kun ei tarvinnut vaihtaa rakennusta kertaakaan! Ja koska päivällä oli tosiaan eräs huono asiakaspalvelukokemus, niin meitä vastassa ollut tarjoilija oli aivan ihanaa vaihtelua tähän. En edes muista milloin olisin saanut niin hyvää ja iloista asiakaspalvelua. Ravintolalle hiukan miinusta suppeasta kasvisruokavalikoimasta, mutta sain kyllä hyvin muunneltua annoksen itselleni sopivaksi. Jostain kumman syystä siihen kyllä ilmestyi sieniä, vaikka en niitä tilannut. En kuitenkaan jaksanut valittaa asiasta, kun olin niin nälkäinen. Heh.


Ruoan jälkeen meitä jäi vielä pieni porukka, jolla mentiin vielä hotellihuoneeseen lörpöttelemään ja viettämään punaviinibileitä. Ilta jatkui niissä tunnelmissa. Oli aivan ihana irtiotto tästä perus arjesta! (Kuten kaikki muutkin blogitapahtumat aina!) Kiitos kaikille ihanille ja näitä toivottavasti vielä lisää, vaikka osa meidän Kaksplussalaisista lähiaikoina ovat lähteneetkin. Olette ihania kaikki <36 kommenttia:

 1. Hhahaha mä näytän tossa kuvassa ihan tollolta :D

  VastaaPoista
 2. Oli mukavaa! Kiva oli nähdä teitit kaikki :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kanssa kiva tavata, kesällä tullaanki sitten jo siun kotii hahah :D

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!