4.4.2015

Sanoisin, että oikein onnistunut talvi!

Marraskuussa asetin itselleni talvelle tavoitteita. Ajattelin, että nyt kun kevät on tullut ja ulkona sataa lunta, on hyvä katsastaa hieman, että kuinkas hyvin ne toteutui. En taaskaan vilkaissutkaan listaa sen tekemisen jälkeen, sillä haluan tehdä ne asiat ihan ilman mitään tekemisen pakkoa. Olen tehnyt näitä oikeastaan jokaiselle vuoden ajalle aina ja aion tehdä tulevalle keväälle tai kesällekin sitten, katsotaan kummalle ehdin. Tässä kuitenkin sen talven listan katsaus, että mitä tuli tehtyä.

Minun rakkaat talvella!
1. Käydä luistelemassa.
No eipä toteutunut vielä tänäkään talvena. Täytyy varmaan vielä mennä johonkin jäähalliin! Olisin niin kovasti tahtonut, mutta kynnyskysymys taitaa olla se luistinten teroitus. En ole saanut aikaiseksi.

2. Juoda kuumaa kaakaota pahvimukista ulkona.
Hah, eipä tullut juotua edes kahvia pahvimukista, etenkään ulkona. Taidan olla vähän pihi, kun ajattelen sopivassa tilanteessa, että kotoa saa sen kaakaon halvemmalla. Hupsista.

3. Treffit Tonin kanssa.
OLI! OLI! OLI! Tonin järjestämät yllätysbileet lasketaan jo treffeiksi, sillä oltiin kaksin hotellissa yötä! Ja toisetkin oli! Käytiin katsomassa sitä Cirque du soleilia. Hyvä me! Ai niin ja oltiin keilaamassa myös!

4. Laihtua. Miula on yksi tietty lukukin mielessä, joka ei vaatisi kuin muutaman kilon tiputuksen.
En yhtään muista, mikähän luku se minulla on mielessä ollut, mutta käsi sydämellä voin vannoa, että laihtunut olen. JES!

5. Lukea kirja.
Olen lukenut puolitoista kirjaa. Pitäisi varmaan viimeistellä se toinenkin pikaisesti, kun kirjastokin tahtoo sen takaisin.

Pulkkamäessä talvella! Aina on aikaa yhdelle selfielle!
6. Tavata uusi ihminen.
No tapasin ja montakin! Kaksplussan tapahtumassa nimittäin. Oli huippua nähdä uusia tyyppejä! Ja muitakin uusia ihmisiä tapasin kyllä. Kaksplussan tapaaminen poiki esim. tällaisen pienen minimiitin.

7. Käydä kuuntelemassa livemusiikkia.
Enpäs ole tainnut vielä päästä, mutta jo kuuden päivän kuluttua tämäkin toteutuu, kun pistetään siskot lapsenlikoiksi ja lähdetään äitini kanssa katsomaan Von Hertzen Brotherseja. Jes!

8. Hommautua eroon turhista lastenvaunuista ja -rattaista.
Ööö. Melkein. (Lue: En ole tehnyt mitään asian eteen)

ONNEKSI ei enää ole näin paljoa lunta!!
9. Maalata olohuoneen seinä.
Öö. Yhtä melkein kuin edeltävä. Olen minä sitä ajatellut.

10. Olla joustava.
Minä: "Toni, oonko mie ollut tänä talvena joustava?"
Toni: "Ai niinku henkisesti joustava?"
Minä: "Ni.."
Toni: Syvä huokaus.. Yskäisy.. Hyräilyä.. Lisää hyräilyä.. (Odottaa varmaan ettei tarvitse vastata.) "No et mitenkään poikkeuksellisen joustava."

Semmoinen lista. 4/10 on siis toteutuneet tavoitteeni. Vähän mentiin riman ali nyt, mutta koska esim. treffit, joita pidin parisuhteen kannalta tärkeinä, toteutuivat, saan olla ylpeä itsestäni. Nyt sitten vain parempaa onnea seuraavaan kertaan!

Tekikö muut talveksi listoja? Joko olette "purkaneet" niitä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!