7.4.2015

Superdieetti osa 6 / Kauhein viikko! (Ja ennen ja jälkeen -kuvat)

Viimeinen viikko oli superdieetin hankalin, sillä tiesin herkkupäivän lähestyvän ja en ollut selkäkipujen takia päässyt yhtään liikkumaan. Oli siis valmiiksi lösähtänyt olo liikunnan puutteen takia. Miksei siis söisi myös kaikkea raskasta. Vaan enpä syönyt. Kertaakaan kuuden viikon aikana (tankkauspäivää lukuunottamatta) ja olen melko ylpeä itsestäni.

Viimeisellä viikolla en päässyt siis lainkaan liikkumaan ja edeltäväkin viikko oli sujunut hieman kipeissä tunnelmissa, joten lopulliset tuloksetkin ovat sen mukaisia. Pääsin liikkumaan kuitenkin vain 2/3 koko dieetistä, mikä oli suuren suuri pettymys. Olin suunnitelluit reippaat aamuaerobiset ja kaikki. Taisin käydä kerran tai kaksi. Nyt alan kuitenkin olla jo kunnossa selkää myöden, joten pian saa liikunta jatkua! Aion jatkaa myös dieetin ruokavaliolla tovin, lukuunottamatta muutamia sovittuja päiviä, sillä painon on tarkoitus mennä vielä alaspäin. Tavoittelen sitä, että se olisi minulle mieleinen ensi syksynä, kun koulu ja muu uudenlainen arki alkaa. Silloin tuskin on aikaa tämmöisille projekteille. Tiukka kesä siis tulossa, ehkä. En tavoittele mitään kovinkaan timmiä kuntoa, vaan normaalipainoa.

No mutta ne tulokset teitä varmasti kiinnostaa myös. Viimeisellä viikolla painoa putosi vielä -800g, joten lopullinen pudotus kuudelta viikolta oli 6.5kg. Olen lukemaan ihan todella tyytyväinen. En todellakaan olisi pystynyt tällaiseen tahtiin täysin itsenäisesti, ilman mitään ohjeita. Nyt jatkossa luotan siihen, että pystyn, kun on hiukan osviittaa siitä, kuinka se tapahtuu. (Jännää miten siihen lihomiseen ei tarvitse mitään ohjeita....) Mittailin myös hiukan senttejä kuuden viikon aikana.. Vyötärö -7cm, reisi -5cm ja käsivarsi +3cm (haba haba..? :D). Eli on jotain oikeasti lähtenytkin. 

Kyllä nämä tulokset motivoi itseä jatkamaan ihan hurjan paljon. Eilen vedin myös sellaiset mättö-överit, että ei tee kyllä mielikään mitään muuta kuin porkkanaa ja rahkaa. Näillä mennään. Katsellaan sitten myöhemmin uusiksi. Tässä vielä kuvat (halusin myös riisua teille, hups)!


Kiinnostaako tästä projektista lukea vielä jatkossa?

Ja aikaisemmat postaukset aiheesta löytyy täältä!

20 kommenttia:

 1. Apua!! Tosi hieno muutos!! <3 ja minuu kiinnostaa kuulla myös jatkossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! <3 Ihanaa että se näkyy, itsellä on kyllä keveämpi olo, mutta vaikeaa nähdä muutosta :)

   Poista
 2. Vau mikä muutos! Tsemppiä vaan jatkoon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kai sitä täytyy alkaa itsekin uskomaan, että se muutos näkyy, jos ihan "vau" tulee :D Kiitos!!

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Vaikka tosiaan, ei sitä itse niin huomaakaaan!

   Poista
 4. Vastaukset
  1. Kiitos! Kyllä nyt tulee oikein mairea hymy, kun tuommoinen salitypy käy kehumassa ;)

   Poista
 5. Iso muutos tuollaisessa ajassa! :) eikun jatkamaan vaan. Liikunnasta ja terveellisestä ruokavaliosta tulee kyllä niin paljon freshimpi olo :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu takuulla jatkan :) Kiitos tsempistä! :D

   Poista
 6. Oon niin ylpeä susta Paprika! Näytät niin hyvältä :) Itse olen ollut jo yhdeksän (!!!) päivää ilman herkkuja ja se on mulle melkoinen saavutus :D Vielä kun taas saisi inspiksen jumppaamiseen :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos ihana <3 Ja yhdeksän päivää on jo tosi hyvä suoritus! :) Ja pitää olla joku kiva laji, niin sit kiinnostaa jumppakin! Miula ainakin!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!