2.4.2015

Superdieetti vko 5 / Vain yksi treeni

Tämä viikko (joka siis meni taas aika päiviä sitten, ohops!) meni puoliksi ihan flunssaisena ja perjantaina minulle vihdoin aukesi liikunnan mahdollisuus. Kävin vetelemässä kahden tunnin sirkustreenin kaverin kanssa (kuvat niistä!) ja voi että kuinka rapakuntoiselta tuntui kaiken sairastamisen jälkeen. Oli kuitenkin ihan huippua aloittaa aamu niin rään erityksen sijaan. Tai no myöhäisellä aamutreenillä, mutta kuitenkin. Sain siitä hyvästä myös syödä makaronia päivällisellä, niin mikäs sen mukavempaa, kun sitä olin jo hiukan kaivannut.


Lauantaina en kerennyt harrastelemaan ja sunnuntaina töissä satutinkin selkäni, joka on vaikuttanut aika pitkälti tähän kuluvaan viikkoon (eli viimeiseen viikkoon, joka on numero kuusi..). Viidennen viikon liikunta jäi siis hyvin hyvin vähäiseksi ja harmittaa niin paljon, mutta täytyy antaa kropan parantua rauhassa.

Olen ylpeä, että kaikesta flunssasta huolimatta pysyin kuitenkin dieetissä, vaikka mieli teki kaikennäköisiä herkkuja ja etenkin sunnuntaina, kun Aislan virpomispalkat etsi syöjäänsä.. Päätyivät sitten muihin suihin. Eniten on tehnyt mieli itseasiassa varmaan sitä intialaista ruokaa, jota söin viime tankkauspäivänä.


Huikealta tuntuu, että enää tämä viimeinen viikko jäljellä ja sitten tämä osuus on ohi. Tähän en aio toki lopettaa, vaan jatkosta kerron myöhemmin lisää. Tankkauspäivää odotan silti kuin kuuta nousevaa, sillä tekee niin paljon mieli leipää ja kaikkea millä saa kunnolla turvonneen olon. Oh. Ensi maanantaina aion sitä vietellä! Jee!

Ja tippuneita kilojahan tällä grammojahan oli tällä viikolla -800g. Jei. Olen tyytyväinen. Aiemmat superdieettijutut löytyy täältä!

8 kommenttia:

 1. Vau mitä temppuja! :O
  Hyvää pääsiäistä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! :) Ja hyvää pääsiäistä sinne suuntaan kanssa! :)

   Poista
 2. Siitä se lähtee! Ja mieletön miten sää taivut:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, hiljaa hyvä tulee! Ja oon kai mie aikas taipuisa :)

   Poista
 3. Ihan uskomattoman siistejä kuvia, tuijotin niitä ihan suu auki!! Mäkin haluisin kokeilla tota!! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, pysytetty kuva näyttää kyllä omaankin silmään ihan hyvältä, mutta video onkin toinen juttu, kun könyää tuolla yläilmoissa :D Helsingissä on itseasiassa aika hyvät sirkusmahdollisuudet aikuisillekin, joten eikun kokeilemaan ;)

   Poista
 4. No nyt mä tajusin ton alemman kuvan, et siel on tanko sun selän alla :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai mitä, luulit että roikun pelkällä koivella :D No juu, se oliskin haastavaa :D

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!