20.4.2015

Yhdeksäs päivän asu / #kpbp:n asu


Facebookissa kävinkin jo hiukan lupailemassa postausta viikonlopusta, mutta lähdenkin nyt aluksi tämän päivän asun kautta liikkelle, kun se tuntuu helpoimmalta. (Lisäksi vaihdoin tuohon oikeaan reunaan tuon kuvan, joka on otettu viikonloppuna asukuvailujen yhteydessä, hihi!)

Olen aiemmin ottanut kauheat paineet pukeutumisesta kaikkeen blogiin liittyvän yhteydessä, mutta nyt ajattelin kokeilla hiukan toista linjaa. Ei missään nimessä korkoja, eikä mitään epämukavaa. En lähtenyt ostamaan mitään vaatteita erityisesti tätä varten, kun en muutenkaan juuri vaatteita ostele.

Heti tämän päätöksen jälkeen oikeastaan äitini tarjosi minulle tätä mekkoa. Rakastuin! Tämä on sellainen mekko, jota ei kuitenkaan ihan tavallisena arkipäivänä ehkä vetäistyä ylle, kun tykkään itse enemmän ruskeasta ja beigestä, niin tämä melkein täytyy asustaa mustalla, ettei tule liian "kirjava" omaan makuun. No aloin vähän villiksi ja laitoin viel nuo viininpunaiset säärystimet. Eikä näytä pahalta. Ainakaan minusta.

Asu oli mukava ja rento. Tilaisuuskin oli. Rennompi varmaan kuin muut aiemmin (siitäå hiukan lisää sitten seuraavalla kerralla), joten en kokenut olevani millään lailla alipukeutunut. Tykkäsin!

Perineteiseen tapaan voisin vielä luetella asun hinnan. Mekko tosiaan saatu äidiltä, joten 0€. Kengät sieltä myös ja rannekorutkin oli saatuja (joskus aikoinaan siis, ei minään yhteistyönä). Ja sama linja jatkuu myös sukkahousuissa, jotka joulupukki toi. Säärystimetkin on itseasiassa pukilta. Eli ainut vaatekappale, josta olen jotain maksanut, on tuo musta paita. Sen olen ostanut johonkin juhliin joskus uutena, joten hinta on varmaankin ollut jotain 10€ luokkaa. Sanoisin asun lopulliseksi hinnaksi siis ~10€. Hyvä, hyvä, hyvä.

Miltä sinne ruudun toiselle puolelle näyttää? Tulisiko itse pukeuduttua näin?

14 kommenttia:

 1. Katsoinkin heti lauantaina että olipas mukavan näköinen ja nätti asu - oikein sinun näköinen! Oli hauskaa tavata. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos :) Ja oli hauska tavata, vaikka tosiaan aika ohjelman täyteistä oli, niin ei kerinnyt niin kauhean paljoa jutella :)

   Poista
 2. Ihanaakin ihanampi mekkonen :)

  VastaaPoista
 3. Oot ollut nättinä ja toi mekko on aivan ihana! Tahtoisin itsellenikin, mutta olen tosi pienikokoinen kaikin tavoin, joten ei varmaan sopisi oikein päälle niin hyvin kuin sulle sopii. :) Tai veikkaan, että näyttäs mun päällä ihan essulta. Harmi!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No onhan tuossa kieltämättä vähän tuollaiset essuvibat, heh :D Kiitos :)

   Poista
 4. Just siulle sopiva asu :)! Pitäis iteki alottaa kuvien pienennys tänään nii saisin postauksen ulos 8)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se kuvien pienennys vasta homma onkin :D En kyllä oikein nauti tosta kuvankäsittelystä :D

   Poista
 5. Ihana mekko! Mitä merkkiä tuo on?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi ei, täytyy kyllä sanoa, että en nyt osaa vastata siule. Yritin lapusta katsoa, mutta siinä oli semmoiset kissansilmät joiden sisällä kai kuului lukea merkki, mutta en saanut selvää. Joku Om..jotain? Se varmaan oli :o

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!