15.5.2015

Iik huomenna on bailut

Kiitos ihan superpaljon edellisen postauksen kommentoinnista. Olin jostain kummasta syystä pelännyt, että palaute olisi negatiivinen. Tai että kuka hölmö tahtoo varta vasten vaihtaa nimensä johonkin näin omaperäiseen. Olen otettu kaikista ihanista kommenteista! Nyt kuitenkin viikonlopun suunnitelmia.

Ennen Aislan syntymää en olisi ollut moksiskaan kavereiden kanssa vietetystä (alkoholin täytteisestä) illasta. Nyt se pistää jännittämään. Johtunee siitä, että ennen näin tiettyjä ystäviäni harvemmin selvinpäin kuin humalassa. Nyt on vähän toisinpäin. Olemme nimittäin lähdössä huomenna viettämään iltaa perheellisten ystäviemme kanssa. Sellaisten, jotka olen tavannut vasta Aislan syntymän jälkeen. Eipä olla juuri tavattu ilman lapsia. Jänskättää. 

Viimeksi koen myös kuuluneeni johonkin kaveriporukkaan hetken vuonna 2009, joten jännittävä tilanne tämä on senkin puolesta. Kun on löytänyt noin suuren joukon (öö ei meitä ole oikeasti kuin muutama) samanhenkisiä ihmisiä. En uskonut, että aikuisiällä niin enää kävisi. Sellaisia ihmisiä joiden seurassa on helppo olla. Niin, ja vielä pariskuntana. Tonikin on tulossa siis mukaan iltaa viettämään. Aisla menee mummulle yökyläilemään.

Yökyläilyn suhteen osaan onneksi olla jo rennoin mielin, koska tiedän, että perheeni pärjää mainiosti Aislan kanssa. Vielä kun on neidin suurin idoli, eli täti, paikalla. Täti on siis minun pian 12-vuotias siskoni. Hän jaksaa aina leikkiä Aislan kanssa ihan eri tavalla kuin aikuiset, mutta on silti niin vastuullinen, että osaa myös huolehtia tytöstä samalla.

Päivällä olen menossa myös eräälle työhön liittyvälle kurssille, mikä on myös hiukan jännittävää, koska saas nähdä kuinka siellä pärjään. Parhaani yritän kyllä, hih. Mutta kaiken kaikkiaan kivaa, kun on puuhaa viikonloppuna, sillä maanantaina mennään tutustumaan sinne pph:n luo. Miettisin sitä vain ja ahdistuisin, jos ei olisi tekemistä. 

Sunnuntaina iltapäivästä olisi tarkoitus suunnata nokkamme koko perheen voimin Kadulla! -tapahtumaan, joka vaikuttaa todella mielenkiintoiselta. Ei sovi olla siis kovinkaan krapulainen lauantain jäljiltä, sillä tapahtumaan on näemmä osallistumassa 30 kaveria Facebookissa. Oho!

Toisia innostuttaa enemmän kuin toisia.. Heheh!
Kivaa viikonloppua teillekin! Palailen blogin pariin varmaankin sitten vasta alkuviikosta. Onko joku muut tulossa Kadulla! -tapahtumaan?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!