29.5.2015

Toukokuun lempparituotteet!

Olen lukenut useista blogeista tämmöisiä koosteita kuukauden hittituotteista tai niistä mitkä on ollut siinä kuussa eniten käytössä. Koen oman blogini sellaiseksi paikaksi, jossa en halua mainostaa asioita, joista en oikeasti tykkää ja en ikinä lähtisi vaikkapa yhteistyöhön johonkin tuotteeseen josta en pitäisi. Tai kertoisi pitäväni jostain, vaikka en pidäkään. 

Kuitenkin, minäkin käytän eri tuotteita, ihan joka päivä. Uskokaa pois. Ehkä jopa vähän erilaisempia juttuja välillä, kuin jotkut toiset. Sitten taas tulee käytettyä varmasti myös sellaisia tosi muodikkaitakin juttuja (joo hahahaa). Haluaisinkin jakaa teille myös tuotteita joita käytän, jos sieltä löytyisi myös muille jotain hyödyllisiä uutukaisia. Ajattelin jatkossa kuukauden päätteeksi aina jakaa 1-10 tuotetta, jotka olen todennut käytössä korvaamattomiksi. Suurin osa tuotteista on siis ihan itse minun ostamiani ja mainitsen kyllä erikseen, jos olen saanut jotakin blogin kautta. Enkä muuten hyödy linkkien klikkailuista mitenkään. Aloitetaan!

Löytyy vaikkapa täältä!
Munken's Bisalva eli mehiläisvoidepuikko. Ah, en muuta huuliini enää käytäkään. Aluksi tämän tuntuma on tosi paksu, mutta kun se hiukan pehmenee taskun lämmössä tai huulilla, niin se hoitaa huulia paremmin kuin mikään muu voide. Tämän olen ostanut Sokokselta, mutta näitä myydään varmasti myös muualla ja isommissa purkeissakin. Atoopikkona tykkään myös siitä, että tätä voi hyvillä mielin laittaa myös muualle kuin huuliin. On tosi kätevää kun on mukana aina joku mitä laittaa hiukan naaman kuivaan kohtaan, hehe. Suosittelen todella lämpimästi!

Nämä on näitä!
Superdieetin päätyttyä olen halunnut testata jotain muuta tapaa pudottaa painoa. Kokeilin aiemmin blogin kautta saamaani pirtelöä ateriankorvikkeena. Totesin tällaisen aterioiden korvaamisen olevan minulle sopiva vaihtoehto, sillä sitten toisella ruoalla ei tarvitse niin paljoa miettiä kuinka paljon syö (toisin sanoen en jaksaisi punnita ruokiani). Näihin Nutrilett-patukoihin päädyin aluksi ihan sattumalta, kun ostin kaupasta toisen makuisia ja totesin ne hyväksi. Sitten nämä tuli Tokmannilla vastaan sairaan hyvässä alessa, niin päädyin ostamaan näitä "muutaman" kaappiin. Näillä sitten mennään tovi. Nam!

Tämä on tätä!
Meidän kahvinkeittimen pannu hajosi pari viikkoa sitten ja tällaisen addiktin oli tietenkin sumppinsa saatava, joten pikakahviostoksille ensihätään. Pannun ostoa varten täytyi lähteä Tampereen keskustaan, niin ei heti jaksanut. Meillä on joskus kiireisellä (ja laiskalla) kotiäidillä ollut aiemmin Clipperin vastaavaa, joka on hyvää, mutta superkallista. Sanoisin, että tämä Rainbown luomuversio ajaa asiansa ihan samoin tavoin ja on melkein parempaa kuin juomamme suodatinkahvi. Namnam!

Kyseessä on tämä tuote.
Okei, vaikka tykkäänkin tukea lunnonkosmetiikkaa, niin tätä ei ole vielä niillä ylitetty. Maybellinen Lash Sensational Mascaran olen saanut jo tammikuisesta Kaksplussan tapaamisesta. Mikään ripsiväri ei ole tehnyt aiemmin tynkäripsiäni näin pitkiksi. Eikä tämä varise kesken päivää poskipäille kestävyytensä ansiosta, vaan ripset pysyvät samannäköisenä koko päivän. Todellakin iso suositus tälle. Lähtee lämpimällä vedellä, mutta sateessa pysyy silmillä. Tykkään!

Apua, en löytänyt tätä enää lainkaan mistään netistä! Suosittelen kuitenkin tutustumaan muihin Frantsilan ihaniin tuotteisiin, jos ei ole muuten tuttu yritys.
Frantsilan Ruusukukkaisvesi. Oivoi, tämän olen saanut joulupukilta ja tämä on I H A N A. Pientä luxusta tämänkin kotiäidin elämään, kun hieman suihkii tätä ja tulee niin ylellinen olo. Ihaninta on tietenkin, kun kaapista löytyy tämmöisiä luonnontuotteita, niin ei tarvitse pelätä, jos taaperon pienet kädet löytävät nämä. Tätä on suihkittu kyllä neidinkin kämmenselkiin ja tyttö tykkää kun kukka tuoksuu. Hih.

Kyseessä on tämä tuote.
Viimeisimpänä suosikkina on ollut tämä kuivashampoo. Se on saatu myöskin Kaksplussan blogipäivästä. Aiemmin olen käyttänyt hajustamatonta kuivashampoota silloin tällöin (tai ruisjauhoja, nekin toimii) hajusteiden pelossa. Yleensä kaikki hajusteet haisee omaan nenääni niin kauheilta, mutta tämä on kyllä raikas, eikä pää ala särkemään. Marjainen, kuten saattaa paketin ulkonäöstä päätellä. Kyllähän sitä on paljon puhtaampi olo, kun tuoksuukin hyvälle, hihi. 

Tällaisia tuotteita tällä kertaa. Yritän kesäkuussakin painaa sitten mieleeni, että mitäs tuotteita tulee käytettyä! En aio rajata näitä nyt sitten mitenkään, eli voi tulla ensi kerralla sitten taas ihan mitä tahansa. Hehe. Mitäs tykkäsitte tällaisesta vähän erilaisesta postauksesta? Tuntuuko kauhealta mainostamiselta? Minusta ei ainakaan tuntunut siltä, kun kirjoitin, sillä voisin suositella näitä tuotteita myös ystävilleni.

Oliko joukossa omiakin suosikkeja tai olisiko vinkata jotain vastaavia?

2 kommenttia:

  1. Nää on kivoja postauksia. Ja mä myös laiskana käytän välillä pikakahvia ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hehe, tajusin just, että sitä mie juon parhaillaankin, vaikka tosiaan uusi pannu jo haettiin :D Luulin joskus että kaikki pikakahvit on tosi pahoja, mut tää ainakin on hyvääää! Ja kiva, että uppoo joihinkin lukijoihin tämmöiset, aion nimittäin tehdä näitä kyllä lisää :)

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!