19.6.2015

Aislan silmin

Meidän neiti tosiaan täyttää ihan pian kaksi vuotta ja kun törmäsin vanhaan kameraani, jonka kuvanlaatu on surkeampi kuin puhelimeni, halusin antaa sen Aislalle "syntymäpäivälahjaksi". Arvasin, että neiti ilahtuisi ja tykkäisi sillä kuvailla. Otteet olikin heti hallussa, kun silmä meni digikameran ruutuun kiinni ja käsky kävi, että "MUIKKU!".

Halusinkin esitellä teille vähän tytön otoksia, Facebookissa vilahtaneen lisäksi. Tässä siis hiukan päiväunien jälkeistä päivää:


..Oho, se olikin vielä minun testikuvani. Toni valmistaa (superhyvää) päivällistä tässä. Aisla oli kuvaushetkellä nukkumassa vielä. Oikeastaan Aislan kuvaustaidoista kertoo enemmän nämä tulevat kuvat..


Kuvassa sormi. Autolla mentiin heti, kun oltiin päiväunien jälkeen saatu syötyä. Yllä Aislan näkemys autoilusta. Oltiin matkalla iso-mummolaan, eli minun isäni äidin luo. 


Kuvassa sormi. Siellä kiinnostavia asioita oli kala akvaariossa (oikeastaan se oli monni) ja muffinit, mutta jätin nämä kauniit teokset niistä julkaisematta. Kuvassa olen minä.


Kuvassa sormi. Kahvittelun jälkeen jatkettiin matkaa. Tässä äiti odottaa, kun isi vetää vielä kenkää jalkaan..


Kuvassa sormi. Reppu oli myös mukana.


Kuvassa sormi. Kuski vaihtui, kun äiti jäi treeneihin matkalla. Kuvaus kuitenkin jatkui.


Kuvassa sormi. He pääsivät kotiin, minun ollessa treeneissä. Aisla päätti ikuistaa asuntomme sotkuisimman kohdan (jos kaappeja ei lasketa).


Kuvassa sormi. Tätä on seurannut ilmeisesti hyvät Lego-leikit, jotka ovat nyt suosiossa.

Sellainen oli Aislan ikuistama iltapäivä. Mielenkiintoista äitinäkin seurata miten taapero näkee sormensa maailman. Jospa pienellä treenauksella tähtäyskin alkaisi sujumaan paremmin! Kohta on kuulkaa sitten taapero kuvannut kaikki blogikuvat. Eipähän tarvitsisi kantaa itse kameraa mukana joka paikassa ja muistaa olla kuvaamassa. Heh. Onko muut antaneet lapsilleen kameraa? Mitäs on tuumattu?

Hyvää (ja turvallista) juhannusta kaikille!

Aisla varmaan yrittää näyttää yläpeukkua kameraan, että toi sade ei masentaisi. Hehheh.

6 kommenttia:

 1. Meillä oli aikanaan wanha kunnon wilmikamera, jolla Toni (Tiian avustamana) otti kuvia telkkariruudulla toikkaroivista muumeista... muistaakseni rullassa oli neljä kuvaa muualta ja kaksikymmentä laadukasta (heh...) otosta Muumipeikosta. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää onkin niin kätevä tää digiaika :D En mie filmiä tuohon tuhlais :D

   Poista
 2. Hyvää Juhannusta!

  Mä taisin kans lainata jotain vanhaa kameraa meidän tytölle suunnilleen saman ikäisenä kuin Aisla on. Tosin silloin (noin 6 vuotta sitten) digikameratkin oli vähän mohlompia ja todettiin se liian painavaksi... Kuvat olivat vähintään yhtä hmmmm mielenkiintoisia kuin Aislan ottamat :D

  Kolme vuotta sitten (5-vuotiaana) tyttö sai mummon ja papan vanhan kameran käyttöönsä ( vähän siromman) ja sillä alkoikin kuvaaminen sujua heti. Tuli jopa ihan tylsiä ja tavallisia kuvia ;) Nykyään neiti mitään kameraa enää jaksa mukana kantaa, kun on kerta kännykkäkin, jolla voi tehdä ihan oikeita elokuvia :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Enpäs tullut tuollaistakaan ajatelleeksi, että kamerat on joskus ollut painavia. Heh. Toi on ihan superkevyt mikä Aislalla on ollut. Ihan lelun tuntuinenkin... :D

   Ja ehkä joku viiden ja kahden vuoden välillä voisi olla mielenkiintoinen ikä. Niin että osaisi jo käyttää kameraa, mutta kuvat ei olisi tylsiä ;) Hehhe. Tuo saa olla kyllä tytön leikeissä niin kauan kuin säilyy ehjänä!

   Poista
 3. Aivan ihania! :D Meillä on myös aika paljon vastaavanlaisia kuvia a'la pojat, joten kiitti postausvinkistä! ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hehhe! Siitä vain postailemaan niitä sitten, oliskin mielenkiintoista katsella ;)

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!