16.6.2015

Häädieetti.. Eiku ei!

Nyt jo uskallan tulla hieman kertomaan siitä Tonin ja minun yhteisestä terveysprojektista (tai miksikä tätä nyt haluaakaan kutsua). Meillä alkoi jo tovi sitten Tonin kanssa yhteinen kuntokuuri, mutta tuossa Aislan synttäreiden lomassa tuli tosiaan hieman takapakkia. Etenkin, kun tyttö sairastui ja jäi ne toiset juhlat välistä, niin pitihän ne herkut syödä pois.. No mutta nyt on taas tapahtunut paluu arkeen ja voin kertoa teille, että mitä meille yhteinen kuntokuuri tarkoittaa.


Käytännössä kuntokuuri tarkoittaa meidän perheessä herkuttomuutta ja liikuntaa. Syödään ihan tavallista kotiruokaa (mutta katsotaan että olisi paljon proteiinia ja kasviksia), paitsi tämä äiti korvaa toisen aterioista Nutrilett-patukalla, kuten jo aiemmin mainitsin listatessani toukokuun suosikkeja. Kylässä saa syödä herkkuja, jos tarjotaan, mutta pakko ei tietenkään ole. Myös erityisiä tapahtumia kesän mittaa on tulossa, joissa tulee varmasti myös herkuttelua, mutta yritetään pitää se yhteinen arki terveellisenä. Kesällä ei siis takuuvarmasti tarvitse erikseen herkkupäiviä vietellä.

Aamupalaa!
Idea lähti tietysti Jutta ja häädieeteistä. Kun olen katsonut telkkarista kuinka pariskunnilla on jokin yhteinen tavoite ja päämäärä, se on ollut todella motivoivaa. Useimmissa jaksoissa pariskunnilla on ollut lopulta sellainen olo, että projekti on lähentänyt heitä. Olen halunnut itsekin saada jotain yhteistä projektia tähän parisuhteeseen (kuulostaapa hauskalta, hehe), joten tämä oli loistava idea, vaikka itse sanonkin. Minä sitä nimittäin ehdotin ja yllätyksekseni tuo toinen suostui. Onhan se ollut mukavaa, sillä aiemmin Toni on saattanut syödä sipsejä ja muita herkkuja, kun minä olen ollut dieetillä. Nyt syödään samaa terveellistä ruokaa, jota minun ei tarvitse punnita. Voisiko olla paremmin tai ylipäätään helpompaa motivoitua. Eikä siis tosiaan olla menossa naimisiin nyt, vaan postauksen otsikko viittaa tuohon tv-ohjelmaan. Ihan vain tarkennukseksi.

Ollaan myös liikuttu yhdessä Aislan mentyä nukkumaan. Kyykkyjä ja vatsalihaksia muun muassa. Ihan yhtä toimiva treeni, kuin kuntosalillakin, voisin väittää. Ainakin siltä osin kuinka haastavaa on ollut kavuta tänne 3 .kerrokseen seuraavina päivinä, hih. Tahtoisin ehkäpä (jos tuo puoliso on suostuvainen) kuvata oman kotijumppani lisäksi tämän yhdessä tehtävän myös teille. Siinä on muutamia parin kanssa tehtäviä liikkeitä nimittäin, jotka jakaisin mielelläni!

Lounasta!
Emme ole päättäneet kauanko tämä kestää tai kuinka pitkä kuntokuurimme on. Toki kesää myöden tulee varmasti tosiaan herkuteltua enemmän, mutta toivoisin tämän yhteisen liikunnan jatkuvan tulevaisuudessakin. On ihanaa, kun on saanut tehdä kumppanin kanssa jotain yhteistä. Muutakin kuin lapsen (HHAHAHAHA).

Kuntoileeko muut pariskunnat yhdessä? (Meinasin kysyä myös, että mikä on paras treeni pariskuntana, mutta öö. En taidakaan kysyä, jos ymmärrätte mitä tarkoitan.. Heheh.)

5 kommenttia:

 1. Ompa kiva juttu! Mä oon yrittäny tota ukkoo hätyyttää salille tässä puoltoista vuotta. Kävi se kerran sillon aluks :'D tykkäisin tosi paljon kun ois yhteinen urheiluharrastus ja samat mielipiteet siitä mitä syödään...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooo ei tämä helppo tie ollut, ennen kuin Tonikin innostui :D HEhe. Ja kyllä se helpottaa, kun voi syödä samaa ruokaa perheenä :D

   Poista
  2. Ehkä voisitte keksiä jonkun muun yhteisen liikuntaharrastuksen kuin kuntosali ;)?

   Poista
 2. Tää kesä on niin vaikee ton dieettailun suhteen. Kaikki tyrkytetyt jätskit ja herkkupiirakat ja henkinen lomalepsuilu ei oo hyvä yhdistelmä... Hyvä te!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No joo ei tosiaan olekaan helppoa :D Heh. Mie yritän aina miettiä, että tekeekö OIKEASTI mieli, koska usein ei tee :)

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!