30.6.2015

Huomenna on pikkulauantai

..Sen kunniaksi lapsi jää isälleen ja saa kaverinkin, kun tämä mama lähtee toisen samanmoisen kanssa bailaamaan. En edes muista, koska olisin ollut bailaamassa a) ilman Tonia tai b) ilman blogitapaamista. Niin tai c) arkena. Viimeksi olen ollut juhlimassa 1,5 kk sitten ja silloin jännitti etukäteen myös. Käytän muuten sanaa bailata usein, vaikka minun tapauksessani se hyvin harvoin tarkoittaa sitä. Olen enemmän sellainen kapakka-ihminen, mutta kyllä se minäkin joskus yllätän jopa itseni tanssilattialta. Enemmän tällaiset illat merkitsee minulle suurta rentoutumista.

Nyt odotan huomista kyllä niin paljon! Aion myös tehdä sen kunniaksi Palak Paneeria (hiukan tähän tapaan) meille syötäväksi (ennen bailausta) lasten kanssa ja Paneer osuus onkin tulossa kaapissa jo. En malta odottaa, että pääsen maistelemaan sitäkin. Om nom nom.

Erityisen hyvältä tuntuu lähteä, kun seura on niin mieleinen. Meillä on ystävän kanssa hyvä yhteinen (paska) huumorintaju, että tulee aivan todella varmasti hauskaa. Etenkin kuin hiukan innostuin laivalla Tax Freessa, hehhe. Tämän ystävän olen tavannut lopulta vasta lasten myötä, joten emme ole edes kovin pitkään tunteneet, saati pahemmin tavattu näissä tunnelmissa. Se vasta jännää onkin.

Loppuviikon suunnitelmat onkin potea krapulaa, hakea isäni lentokentältä sekä matkustaa Porvooseen blogitapahtumaan! Viimeisestä luvassa alkuviikosta aivan varmasti (muista pakata kamera, muista pakata kamera!!). Muuten aion kaiketi ajastaa jonkin postauksen, mutta taitaa olla hiljaista täällä taas, oi voi. Meitä voi seurata toki myös Instagramissa, joka päivittyy tiheämmin.

Tässä oon landella, mutta huomenna kaupungissa! UU JEA!
Onko muita äiti- tai isäihmisiä alkanut jännittämään lähteä bailaamaan lapsen myötä vai olenko vain jotenkin erityisen herkkis tässä asiassa?

4 kommenttia:

 1. Haluan myös kapakka-ihmisenä bsilaamaan ja juomaan edes lasin vettä ihmisten ilmoille :')

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heheh :D Se on varmaan tää kesä kun alkaa menojalka vipattaan!

   Poista
 2. Heh, mäkin käytän tota bailaamaan-sanaa, vaikkei sitä nyt varsinaisesti bailaamiseksi voi kutsua :D Tänä vuonna on tullut käytyä ulkona vaan kerran, kesällä tulee mentyä varmaan muutamia kertoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Bailaus on vaan niin toimiva sana, en oikein keksi parempaakaan mitä käyttää :D Heheh. Kesä on aina vähän vilkkaampaa bailausaikaa totta tosiaan!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!