23.6.2015

Päivän asu / Särkänniemessä

Ajastin teille tämän, koska kovasti haluan julkaista, mutta reissun päällä aina hiukan haastavaa. Toivottavasti tulee ehjänä perille, me ollaan luultavasti jo matkalla Turkuun! 


Käytiin ennen juhannusta Särkänniemessä, niin Toni ehti silloin matkalla napata minusta nopeat asukuvat. Asunihan oli todella tavanoimainen arkivaate. Päivä oli melko viileä, niin tahdoin jotakin lämmintä ja mukavaa. Arvasin, että joudun pyllistelemään vaikka missä telineissä, niin pukeuduin myös sen mukaan. Jos jotain olen kausikortti-vuosistani oppinut, niin ei mekkoa tai hametta Särkänniemeen. 

Perinteinen asun hinta tälläkin kertaa oli edullinen. Olin nimittäin pukeutunut äitini vaatteisiin jälleen kerran. Kengät, housut, takki ja paita olivat kaikki häneltä saatuja eli minulle ilmaisia. Kaulahuivin olen itse ostanut Tonille joskus Aurinko -kaupan alesta. 5€ muistan siitä maksaneeni. Aurinkolasit olen myös maksanut, 5€ nekin. Asun hinnaksi tuli taas perinteinen ~10€. En pidä pahana (paitsi noita sukkia, ensi kerralla vaikka mustat....)!

Jokohan sitä saisi pian pukeutua hieman kesäisemmin? Ehkä jopa mekkoihin (jos ei ole menossa Särkänniemeen)!

4 kommenttia:

  1. Mullakin oli kausari monta monta vuotta! Sitten into yhtäkkiä lopahti. Viimeisenä kesänä oli vaan kova stressi käydä sen muutaman kerran, että kortti maksais itsensä takaisin... Nyt on kiva, kun Särkkään on ilmainen sisäänpääsy. Voi mennä pienen kanssa vaikka vaan ihmettelemään.Toi takki on tosi hyvännäköinen. Kiva kuosi ja malli!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo no siis meidän taaperoa ainakin kiinnosti tosiaan eniten toi Angry Birds paikka, josta äitikin kyllä kieltämättä tykkäsi, joten mitäs sitä lipulla, kun sinne pääsee ilmankin :D Kausari oli aika kova juttu joskus. Käytiin pikkutyttöinä ärsyttämässä niitä mies pelimyyjiä siellä, kun ne oli niin ihkui...................... :'D

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!