1.6.2015

SINÄ LOUKKASIT MINUAKun sain sähköpostin, että haluaisinko lähteä mukaan tällaiseen kampanjaan blogikiusaamista vastaan, halusin ehdottomasti olla mukana. Vaikka itse en ole kiusaajien hampaisiin blogini kautta vielä päätynytkään, olen "kollegoilta" saanut kuulla vaikka mitä kauheuksia. Olen ehdottomasti sitä mieltä, että ihan kaikenlainen kiusaaminen täytyisi saada kitkettyä pois. On järkyttävää ajatella, että toiset kuulevat sellaisia loukkauksia päivittäin. Olen blogini kautta onnellisessa asemassa, sillä kommentoinnissa ei ole vielä koskaan menty henkilökohtaisiin ilkeyksiin. En voi tietenkään sanoa, että kaikki kommentit ovat olleet minulle mieleisiä, mutta kukaan ei ole onneksi lähtenyt minua (tai läheisiäni) vielä haukkumaan, kiitos siitä. En oikein voi käsittää miksi toisen loukkaaminen on niin tärkeää kaikille näille anonyymeille. Me blogia kirjoittavat (tai no minä ainakin) haluaisimme kuitenkin mahdollistaa kaikkien niiden kivojen anonyymien kommentoinnin, joten ei ole kivaa, kun toiset joutuvat rajaamaan anonyymikommentoinnin pois.

Tietenkään kaikki ei voi miellyttää kaikkia, mutta eikö olisi sitten vain helpompaa olla lukematta, kuin jättää se ilkeä kommentti, joka saa toiselle pahan mielen? Alla vielä kampanjateksti ja linkit mukana oleviin blogeihin. Lainatut tekstit ovat ihan oikeasti bloggaajien saamia kommentteja.

-------------------------------------

Arvosteletko kaupan kassajonossa muiden ruokaostoksia ja ulkonäköä? Kommentoitko leikkipuistossa vanhemmalle, miltä tämän lapsi näyttää? Kerrotko kanssaihmisille, kuinka rumia, ällöttäviä ja vastenmielisiä he ovat? Kehotatko ostarilla pyörivää nuorta tekemään itsemurhan?

"Vitun kaksnaamainen pullukka huora! Tajuutsä et kukaan ei lue sun blogii koska oot niin säälittävä, etkä saa ikinä munaa tolla naamalla ja parempi jos vaa tekisit jotai tolle naamalles... painu sinne vittuun mistä tulitki ja kato peiliin ja jätä ne pullat yms. pois ihan suosiolla. Oot sairas ja lihava lehmä! ammu ittes!"

""Kateelliset muuta keksi." väitätkö että joku olisi sinulle kateellinen? :D sinun elämässäsi ei ole mitään kadehdittavaa tai ihanteellista. Ruma, Läski, loismatonen joka kuluttaa yhteiskunnan rahoja."

"sun muodoillas et oo voinu sairastaa anoreksiaa, oot säälittävä huomiohuora jolla ei ole yhtään ystävää ja joka baarissa istuu yksin nurkassa turpa kiinni"

”Mietin kuvia katsoessa, kuinka Eve on tosi pullukka. Olet kertonut syömis ongelmista hänen kanssaan. Ei hän kyllä näytä yhtään siltä ettei ruoka maistu. No, tietty jos annat makeita välipaloja asia saa toisen näkökannan. Silloinhan ruoka ei enää maistu ja lihominen on taattu. Eikö neuvolassa jo puututa asiaan? Ylipainoinen lapsi noin varhaan on kyllä lihava nuori/aikuinen.” (Kyseessä on normaalipainoinen vauva.)

”Usein sanotaan, että geenien sekoittaminen tuottaa terveitä jälkeläisiä. Aina se ei kuitenkaan näy sattuvan kohdalle." (Kirjoittajan lapsen vammaisuudesta.)

"Vittu oot nolo tapa ittes"

"ootko harkinnu itsarii? Jos oot ni mitä sä tääl enää oot?"

Ilkeät kommentit loukkaavat myös netissä. Me toivomme asiallista kommentointia blogeihin.

A girl with too many pictures  -  Ai karkkii!  -  Aiatar  -  Aikuistumiskipuja  -  All hearts are wonderful  -  Am I Invited  -  Annun elämä uusiksi  -  Arkilove  -  By Tinja Katariina  -  Elämänilon alkulähteillä  -  Elämää pyörätuolista käsin  - Emilia Christine  -  Enni Heidi  -  Ennin kengissä  -  Essi Maaninka  -  Fifty Ways  -  Haaveilen kaikesta  -  Haaveita ja oikeeta elämää  -  Harmaa ja muut iloiset värit  -  HeioonJenna  -  Hulivilini  -  Ida Parviainen  -  Ihanan karmea  - Ikimuistoista  -  Inku-chan  -  Inspiration  -  Jemppuu  -  Jenni's Lullaby  - Kaaosta ja kukkamekkoja  -  Kadun aurinkoisella puolella  -  KIDULT  - Kitujainen.com  -  Kotiäidin elämää  -  Kouluta Ite Paremmin  -  Kun äiti kelaa  - Kuvastin  -  Käenpesä  -  Lady of The Mess  -  Leveämmin hymyilevä perhe  - Chasing Happiness  -  Life à la Annika  -  Life is an illusion  -  Lifestyle by Maiju Kristiina  -  Love yourself first  -  Loyal Companion  -  Maalia kohti  - Mammalaiffii  -  Mansikkatilan mailla  -  Marjukka Katariina  -  Meidän Pieni Ryyni  -  Mieleni on maalaus  -  Minäkö keski-ikäinen?  -  Moonika Kristiina  - Munakoisoni ja minä  -  My life, with love Alesya  -  Nani - Be yourself  - Napsahduksia  -  Natalia  -  Never Give Up  -  Nightwish Diamonds  -  Nuori ajattelija  -  On my way  -  Operaatio Äiti  -  Optimismia ja energiaa  -  Outi's life  -  paint my house BLACK  -  Paiqo  -  Perhosia masussa  -  Pieni Lintu  - Pikku Bambin Blogi  -  Pinkit korkokengät  -  Privaattikamaa  -  Rakkaudella Hannele  -  Reborn Beast  -  Rouva Y  -  Ruusumäki  -  Saijis  -  Smagatsoff  - Something different by Emilia  -  Spread your wings  -  Syvältä  -  Tassuttelijan päiväkirja  -  Teijan Kauneus Blogi  -  The Blind Leap  -  The Diary of Mariella Elisabeth  -  The World According to Jani  -  Thrill Me Tonight  -  Tipulassa  - Touch the sky  -  Tuulanneli  -  Unelmia jahdaten  -  Unelmiin tai sinne päin  - Vilhelmiina Lyydia  -  Waldgeistory  -  Weekend Chic  -  XL elämää  -  Zeninan  -  Äiti ja melukylän lapset  -  Äiti on vihannes  -  Äiti yrittää

4 kommenttia:

 1. Oon välillä nähnyt joissakin blogeissa ihan karseita kommentteja. En usko että niiden lähettäjät voi olla kovinkaan vanhoja, jotenkin niin lapsellisia, ilkeitä ja rumia juttuja :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo sama homma. Kauhulla aina katson. Voi olla, että mie lopettaisin jos saisin niin kamalia. Sitten kun jotkut saa joskus vaan niitä kauheita kommentteja, eikä yhtään kivoja... :(

   Poista
 2. Kiva, että lähdit mukaan kampanjaan! :) Mä myös ajattelen samoin kuin sinä - kaikkia ei voi (eikä tarvitsekaan) miellyttää, mutta omaa epätykkäämistään ei tarvitse myöskään julistaa isoon ääneen vaan voi vain poistua blogista ja etsiä enemmän itseä kiinnostavaa lukemista. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta kai lähdin mukaan :) Ja näinhän sen pitäisi mennä tosiaan!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!