3.6.2015

Synttärikemut 2 -vuotiaalle!

Viikonloppuna meillä tullaan juhlimaan Aislan syntymäpäiviä hiukan etukäteen. Toni on juuri nyt yövuoroissa, jotka päättyvät perjantai aamuna. Itse käyn akrobatia "boot campilla" kolmesti viikossa (niinkuin esim. tänään ja perjantaina) puolitoista tuntisen ja asuntomme on....... läävä. Hommia riittää siis. Pahoittelen jos tämä jää viimeiseksi postaukseksi ennen maanantaita. Onneksi sentään ei aurinko paista, vähän ottaisi päähän, kun ei ehdi yhtään ulkoilemaan. Muussa tapauksessa tietysti toivoisin, että paistaisi. (Mutta ei pliis viikonloppuna, koska muuten meille tulee KUUUMA!)


Tulin kuitenkin kertomaan hiukan juhlasuunnitelmistamme, sillä jossain salaa syvällä sisimmissäni tykkään järjestellä tällaisia kutsuja (ihan vähän). Kuten viime vuonna, aiomme viettää juhlia kahtena päivänä. Lauantaina olemme kutsuneet sukulaisia ja kummeja. Sunnuntaina puolestaan vietetään lastenjuhlia vaan rennoin fiiliksin. Pohdinnassa ovat olleet pelle, kissa ja leppäkerttu. Ne olisi helpot toteuttaa.


Nyt sitten sukulaiset ja muut juhlavieraat ei kannata lukea pidemmälle, jos haluaa juhlamenun (eh eh eh) yllärinä. "Aikuisten" juhlassa ajattelimme tarjoilla (niillä ehdoilla, että saan kaikki leivonnaiset onnistumaan) Brita-kakkua, Brownieita, keksejä, Feta-pinaattipiirakkaa, ruissipsejä, kasvistikkuja, avokado-dippiä, tsatsikia ja sitten meillä on jotain pientä gluteenitonta ja laktoositonta myös. Ehkä jotain kahviakin voisi keitellä tietty, haha. Olen aika ylpeä tästä menusta, jonka olen kehitellyt. Skipattiin suosiolla tänä vuonna kaikki raakaherkut, niin päästään itsekin oikein mässäilemään valkoista sokeria, hihi. Ohjelmaa luonnollisesti näissä juhlissa ei ole. Senkun syödään ja turistaan.


Lauantaina on siis nuo sukulaisille sunnatut bileet ja sunnuntaina sitten juhlitaan naamiaisten parissa. Viime vuonna juhlimme myös näin päin, että lastenjuhlat oli aikuisten jälkeen. Totesimme vaihtoehdon todella hyväksi, sillä lapset sotkee aika paljon enemmän kuin aikuiset. Ei tarvitse sitten väsyneenä sunnuntaita varten olla siivoamassa lauantai-iltana. Lastenjuhlissa tarjoamme samoja juttuja, kuin edellisenä päivänä, mutta Brita-kakku (ja ruissipsit) on todennäköisesti jo syöty pois. Sen tilalla meillä onkin lapsille jäätelöbuffet. Ajateltiin ekaksi jäätelökakkua, mutta tää oli kivempi juttu, kun mitään muita ohjelmanumeroita meillä ei oikein ole. Meillä on kolmea jätskiä, strösseleitä, lakua, kinuski- ja lakukastikkeita, muumikeksejä, kermavaahtoa, kookoshiutaleita, maailman rumimpia jäätelökoristeita (näette kuvista sitten myöhemmin) sekä hedelmiä ja marjoja. Oi nam. 

Kuvat on viime vuoden juhlista!
Eiköhän näillä suunnitelmilla saada yhdet juhlat kasaan. Siivoajan vielä kun saisi jostain, niin ei itse tarvitsisi, mutta kai se on pakko. Heti huomenna (eli perjantai yönä viime tipassa)! Tänään on treenit. Jee.

Itse juhlapäivähän Aislalla on vasta 23. päivä ja silloin meidän perhe ottaa suunnaksi laivareissun, siitäkin lisää sitten lähempänä, odotan niin kovasti pientä irtiottoa! Maksettiin jopa vähän extraa, että saatiin ikkunahytti, koska se oli lapsena parasta.

Tekisi mieleni päättää tämä vain näin: JEEEEEEEEEEEEEE!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!