9.7.2015

Juhlat taas tulossa!

Meillä Kaksplussalaisilla on tulossa parin viikon kuluttua grillijuhlat, joita odotan enemmän kuin innoissani. Viikonlopun Porvoon tapaaminen sai minut odottamaan juhlia entisestään. Erityisen mukavaa tällaisista tapaamisista tekee se, kun tietää miten hyviä tyyppejä on tulossa mukaan!

House of Brandon onkin luvannut nyt vaatettaa meidät juhliin ja sain itsekin tehdä tilauksen nettikaupasta. Tilasin vaatteet hyvissä ajoin, sillä kokemukseni nettikauppojen toimitusajoista on toisenlainen, jonka nyt sain kokea. Vaatteet tulivat muutamassa päivässä. Oikeastaan kun perjantaina tein tilauksen, olivat vaatteet maanantaina perillä. Tunnin tai kaksi sen jälkeen kun olin tilauksen tehnyt, tuli  jo viesti, että paketti on nyt matkassa. Huhhuh miten nopeaa! Just hyvä!

No se itse vaatteiden valinta olikin yllättävän hankalaa. En yleensä tilaa itselleni mitään nettikaupoista, koska en osaa valita kokoja ja pelkään, että vaate ei ole sitä miltä näyttää. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan.  Turhan monesti olen katsonut muiden heikkoja Ebay ostoksia. Tämä ei onneksi ollut verrattavissa niihin, vaan sain olla todella tyytyväinen sekä tuotteeseen, että toimitukseen.

Tilasin kaksi mekkoa. Kyllä. Kaksi mekkoa samoihin juhliin. Ensiksi valitsin tuon päällimmäisen, mutta en kuitenkaan voinut nettikaupassa olla varma, että se peittäisi kriittisimmät alueeni, joten päätin ottaa sen alle tuon mustan mekon. Sitähän voisi toki käyttää pelkälläänkin, mutta minua se ei ikävä kyllä imartele ihan niin paljoa, että niin tekisin.. Paitsi jos haluan pukeutua naamiaisiin mustaksi makkaraksi.. Hehheh.

Mekko täällä!
Mekko täällä!
Toivon sydämeni pohjasta, että grillijuhlissa ei sada, mutta pitkät hihat valittuani toivon myös, että ei olisi tukalaa hellettä. Sitä en tullut ajatelleeksi, kun bongasin tuon ihanan boheemin kuosin mekosta. Samaa kuosia olisi muuten ollut myös pitkä ja olkaimeton versio, mutta se ei oikein ollut minua varten. Näyttävät muuten molemmat olevan alessa tällä hetkellä, kannattaa tilata, jos houkuttaa! Löytyy myös sinisenä!

Juhlissa look tulee kyllä muuttumaan vielä aika kovasti, sillä aion harjata tuon äitiponnarin johonkin suuntaan sekä pukea kengät. Myös leggarit tai shortsit ovat olleet mielessäni. En ole ihan vielä päättänyt kumpi olisi kivempi. Meikata aion myös. 

Pian juhlitaan! Taas! Jeeeeeeeeeeeee! (Ja näihin pirskeihin Toni lähtee mukaan myös. Aisla lähtee kaiketi fammun ja vaarin kera Muumimaailmaan. Sopii minulle!)

10 kommenttia:

 1. Ois ollu nii kiva päästä mukaa mutta voihan välimatka :/. Toi värikäs mekko on iha siuta:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hitsi olis ollut kiva, kun olisit tullut! Toki ymmärrän, sieltä on ihan superpuuduttava ajaa aina :------D Ei ollakaan taas vuoteen käyty siellä päin. Joskus nuorempana ajelin Tampere-Joensuu väliä jatkuvasti, ei pyty enää. EI JAKSA :D Ja vähän epäilin tuota väriä aluksi, mutta onneksi se oli hitusen tummempi, kuin tuossa kuvassa noiden sivuilla :)

   Poista
 2. Hyvältä näyttää!! Kohta nähdään taas :)

  VastaaPoista
 3. Ei muka imartele sua? Toi musta mekko on upea sun päällä! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heh, no ehkä valitsin sen kuvan, jossa se näyttikin ihan kivalta, mutta luota miuun, ei tuommoinen kaiken näyttävä mekko kauhean kiva oikeasti miun päällä ole :D Kiitos kumminkin, tuli hyvä mieli! :))

   Poista
 4. Minusta näytät upeelta myös tuossa mustassa mekossa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :--) Ehkä joskus osaan olla itsekin varma tuollaisissa vaatteissa ja kehtaan käyttää niitä ihan pelkälläänkin!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!