20.7.2015

Kesäkuun parhaat tuotteet!

Oho! Näin hyvin sitoudun aina näihin viikottaisiin tai kuukausittaisiin juttuihin. Kas tässä kesäkuun lemppari tuotteeni. Ei mene muuten kauaa, niin saatte niitä heinäkuultakin, hih.


Urtekramin ruusuntuoksuinen deodorantti. Kesällä haisee hiki ja tulee paljon reissailtua. DIY -deodoranttini sulaa lämpimässä, joten en viitsi retkille kylmälaukkua pakata saadakseni deodorantin matkaan. Sellaisia perusdödöjä mitä kaupasta saa, en todellakaan tykkää kainalooni tunkea, saisin varmaan ihottumaa, mutta ah tämä tuoksuukin niin hyvälle. Niin ja pitää hien poissa, jee! Niin ja tätä saa ihan vaan Prismastakin, niin ei tarvitse kaukaa hakea!


Laveralta saatu vauvojen ja lasten hoitovoide. Siitä on itse asiassa aika kauan jo, kun tämän postissa sain, mutta se ei jostain syystä tullut heti käyttöön. Ensimmäinen kokemukseni tämän kanssa ei ollut jotenkin niin mieleenpainuva, että olisi käyttöön jäänyt, mutta kesäihoni tykkää tästä ihan hulluna. Niin siis minun ihoni, kyllä Aislaakin tällä rasvaan, mutta eritoteen oman kasvoni iho nauttii tästä. Justiinsa hyvä rannalle mukaan, ennen kuin alkaa ihoa kiristään kuivuessaan.


Tämänkin olen saanut Laveralta. Nimittäin aurinkorasvan. Viime kesänä meillä oli käytössä Acon rasva, jonka suojakerroin oli 50. Siinä ei oikeastaan ollut mitään vikaa ja meillä oli sitä vielä jäljelläkin, mutta kun olen muutenkin nykyisin suosinut luonnonkosmetiikkaa, niin paremmin mielin laitan tätä Laveran versiota taaperooni, vaikka suojakerroin tässä onkin hiukan vähemmän. Ei onneksi ole tänä kesänä sen suhteen tarvinnut niin pelätä, heh. Ei vaan, pyritään kyllä muutenkin suojaamaan vielä lisäksi vaatteilla herkkää ihoa rasvan lisäksi.


Porvoosta saatiin kotiin viemisiksi vähän erilaisia herkkuja ja arvatkaapa vaan kuinka vaikeaa oli palata ruotuun. Näistä tuli ihan omia lemppareita! En olisi ikinä ostanut tämän makuista tuotetta itse, koska jos ostan itse karkkia, niin haluan eri makuja tietysti mahdollisimman paljon, mutta näitä tulee varmaan ostettua vielä toisenkin kerran. Nämä oli siis Brunbergin Alku -toffeita. Makuna näissä oli sitruunalakritsi. Joo ja nyt vaihdan aihetta, ennen kuin käsi käy taas kulholla..

Tulipas paljon yhteistyönä saatuja tuotteita nyt, mutta voin olla kyllä tyytyväinen, kun saan tehdä yhteistyötä sellaisten yritysten kanssa, joista tykkään. Niin tai onni on saada sellaisia tuotteita, jotka tulisi varmaan ostettua muutenkin. Jee kivaa. Oliko tuttuja tuotteita?

2 kommenttia:

Rauhaa ja rakkautta!