28.7.2015

(Kuohu)viini virtasi ja tanssijalka vipatti

Olipas tosiaankin juhlat. Tuntuu, että nykyisin tuo juhliminen on niin rankkaa, että uuvuttaa edelleen. Koitan kuitenkin saada teillekin hieman infoa näistä pirskeistä, sillä en ole tainnut niistä kauhean paljoa etukäteen intoilla täällä. Syynä siihen oli lähinnä jännitys. Jännitin niiin paljon etukäteen, en tiedä miksi. Nämä juhlat kuitenkin olivat meidän perheen aikuisten kesän odotetuimmat juhlat (koska hääkutsuja ei ole vieläkään sadellut, voisko joku ystävä mennä vaikka ensi kesänä naimisiin?).

Itsehän odotin juhlia jo kauan sitten. Heti kun tieto niiden pitämisestä tuli, alkoi jännitys ja kutkutus. Toni sen sijaan alkoi odottaa vasta sen Porvoon reissun jälkeen. Enteilin tosiaan heti, että ei voi tulla kuin hyvät juhlat, jos osallistujalista on sellainen, jonka tiesin sen olevan. Alla olevat leidit ja heidän avecit. Nopeat tosin ehtivät livistää ennen kuvaa.

Kuva on Jasminelta!
Olin odottanut hulppeita puitteita, mutta hitto miten hienot ne olivat. Anna-Kaisa oli nähnyt todenteolla vaivaa koristelun suhteen. Paljon kesäfiilistä ja kynttilöitä Partyliteltä. Niistä ei ikävä kyllä vain ole kuvia, sillä keskityin lähinnä tämän seuraavan kuvan antimiin.


Kylmä Fresita. Niin hyvää. Olen tämän pienen blogiurani aikana oppinut tykkämään kuohuviineistä, jos niin voi sanoa. Ennen en ole ikinä ollut juhlissa, jossa tarjoiltaisiin kuohuvaa, mutta nyt sitä tuntuu olevan joka paikassa, hahah. Fresita on tosin aina ollut suosikkini, se on jotenkin niin kesäinen ja herkullinen kupliva. Sitä se oli viime lauantainakin.

Ilta oli kaikkea mitä odotin ja tosiaan enemmänkin. Miehet ja naiset viihtyivät. Oli rento fiilis. Oli livemusiikkia, kun Snipe Driven 2/5 oli paikalla musisoimassa. Oli kesäfiilis ja oli tanssifiilis. Oli grilli ja oli aurinko (en ole kyllä varma jälkinmäisen paikalla olosta, mutta siltä tuntui). Oli kamera ja kameralaukku, jossa se kamera pysyi, siksi näin vähän kuvia. Sori. Oli bloggaajia ja oli ystäviä. Parasta tietysti oli taas tutustua näihin internetin ystäviin, eli bloggaajiin, oikeasti ja huomata mitä helmiä he ovatkaan. Kuinka onnekas olen saanut olla tutustuessani näihin tyyppeihin ja nyt heidän tyyppeihinsä.

Kiitos kaikille ihanasta illasta. 

Anna-Kaisa ja Krista olivat koonneet meille kotiinviemisiksi myös aivan mahtavan goodiebagin, jonka sisältöön palaan aivan varmasti myös jatkossa lisää, ihan huippuja ja tarpeellisia juttuja meille! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!