4.7.2015

Päivän asu / Huivi (eiku kaftaani)


Päätin valita erään aurinkoisen kesäpäivän vaatteeksi siis huivin, niin tai oikeastaan kaksi. Hahhaha. Ei mutta löysin jostain internetin ihmeellisestä maailmasta ohjeen, jossa ommeltiin kaksi huivia yhteen, jätettiin keskelle aukko ja pujottauduttiin vaatteeseen viimeisen kuvan osoittamalla tavalla. Silloin sitä sai sanoa kaftaaniksi.

Miellyin kuitenkin tuon huivihässäkän käyttämiseen tuolla toisella tavalla ja aion varmaan jatkossakin pitää sitä ennemmin niin. Tämä on itseasiassa aika kiva vaate, kun suojaa auringolta, mutta ei ole ollenkaan liian kuuma. Uikkareiden päälle rannalla aika passeli. Jatkoon!

Tykkään listata aina asujeni hinnat, joten on tämän vuoro. Kaftaanin huivit ovat ostettu molemmat Aurinkokaupan alennuskorista joskus viiden euron hintaan, joten yhteensä 10€. Aurinkolasit Tigerista 5€. Kaikki muu onkin taas äidin nurkista (paitsi noista leggareista en ole ihan varma), joten ne ovat minulle olleet ilmaisia. Asun hinta oli tällä kertaa siis n. 15€.

Onpas muuten ihanaa, kun on kesä ja saa pukeutua kivasti. Talvella kiskoo vain kaikkea mahdollisimman lämmintä ylleen välittämättä siitä miltä se näyttää. Olen niin onnellinen, kun on lämmintä!

4 kommenttia:

 1. Mullakin on kesäponcho! Siinä on hapsut ja muutenkin se on vähän enemmän intiaanityylinen, mutta just hyvä lämpiminä päivinä! Ihan eri tunne heittää se ilmavasti päälle kuin nihkeillä jokin neule. Nytkin yllä!

  VastaaPoista
 2. Ainakin ihana ystäväni on jakanut kaftaani-huiviohjeen, ja ihastuin jo silloin, mutta nyt uudestaan tähän sinun versioosi. Onpa oikeastaan monikäyttöinen, kun tykkään kovasti huiveista, kaftaaneista, ponchoista... Hmm.. Pitikö alkaa huivikaupoille?!?! heh.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ehkäpä olen lukenut juurikin hänen ohjeensa? :) En kyllä yhtään muista kuin kuvan vain :D Ja suosittelen kyllä huivikaupoille ryhtymistä! :D

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!