21.8.2015

Heinä-elokuun suosikit

Hyvinpä alkaa tosiaan nämä minun kuukausittaiset postaukseni aina, mutta perustelen nyt tämän sillä, että heinä- ja elokuu yhteensä on tuntunut minulle kuin kahdelta viikolta. Johtunee siitä, että en toivoisi syksyn lähestyvän, vaan haluaisin olla ikuisesti kotona vauvani kanssa. Näin ei kuitenkaan tule tapahtumaan, vaan lukujärjestys kutsuu jo parin viikon (oikean parin viikon) kuluttua. Kreisiä.

No mutta, oikeasti olin siis tulossa listaamaan taas niitä suosikkituotteita, joita olemme täällä kotioloissa (ja muualla) käyttäneet. Tässä niitä tulee.


Truutit. En okein tiedä millä nimellä näitä oikeasti kutsutaan, mutta me sanotaan truuteiksi. Hahha. Ihan parhaita eväitä jo aika pienestä pitäen, kun säilyvät avaamattomina lämpimässä ja maistuvat taaperolle. Meidän järjestämässä blogipäivässä Tampereella sattui olemaan kotiinviemisissä peräti kahta eri merkkiä: Ella's kitcheneitä ja Muksua. Ella's kitchenit ovat olleet äidin mieleen aina luomuutensa ja eriskummallisten makuyhdistelmiensä vuoksi, mutta Muksu tarjoilee edullisemmin perusmakuja. Valinnan meillä aina kuitenkin tekee taapero sosehyllyltä ja kauppakassiin osuu milloin mitäkin. Nämä on kuitenkin ihan ykkösiä reissussa, voin isosti suositella!


Dammenberg lahjoitti myöskin meidän goodie bageihin kuvassa olevat herkulliset suklaat. Aisla sai hiukan Muumi-suklaata maistella ja tuntui olevan hitti taaperon suussa. Suklaa yksinkertaisuudessaan. Tuo aikuisempi versio kyllä sulatti minun sydämeni, jokaiselle jotakin. En ollutkaan tajunnut aiemmin, että ihan tosiaan tykkään appelsiinisuklaasta. Ihan mainio yhdistelmä. Etenkin kun tuollaiset napit on niin helppoja syödä. Sen kuin pistät poskeesi, ei tarvitse alkaa katkomaan paloja tai muutakaan vastaavaa. Näitä olen tykännyt itseasiassa aiemmin viedä lahjaksi, kun olen mennyt jonnekin kylään, kun ei ole ihan niitä kaikista tavanomaisimpia herkkuja joita aina viedään!


Kesällähän on tullut tietenkin reissattua oikein urakalla ja eväitä on tarvinnut olla myös. Joka kesäinen evässuosikkimme on ehdottomasti olleet Imatran riisipiirakat ja niistä ei ole tänäkään kesänä tingitty. Montakohan pussia on jo mennyt? Myöskin Elovenan välipalakeksit luo mukavan illusion siitä, että syö jotain terveellisempää kuin oikeat keksit. Tykkään niistä koska ne maistuu keksille ja ne on reissua ajatellen kivasti yksittäispakattuja. Lempparimakuni on Karpalo-kinuski.


Tämän maagisen aineen (hiusnaamion) sain Kaksplusbloggaajien grillikemujen goodie bagista. Ihan huippu juttu, sillä en ihan aina muista käyttää ollenkaan hoitoainetta (locksien peruja) ja hiukseni voivat todella huonosti. Sitten laitan tätä kerran viikossa ja tadaa - tukka on suora! Toimii minun paksuun tukkaani ainakin tosi hyvin. Tämän saimme siis Lorealilta.


Samoista pippaloista käteen jäi tällainen kuukautiskuppi. Minun piti itseasiassa ottaa tämä jokatapauksessa heinäkuun tuotteisiin, mutta nyt sain jotakin kuvattavaakin, sillä oma kuppini (joka sekin Lunetten).. No en kuvaisi sitä enää, hehe. On helpottanut ainakin minun kuukautisiani, etenkin näin kesällä kun voi olla uimarannalla stressaamatta. Voinen paljastaa, että myös Extreme Run juostiin tämä kumppanina, olisi voinut muuten jäädä vesiesteet välistä. Supersuuri suositus tälle kapistukselle siis, jos yhtään epäröitte.


Grillikekkerit olivat mieluisat goodie bagejensakin puolesta, sillä myös tämä tuli sieltä. Olen aina ihaillut kaikkia Lushin juttuja, mutta en koskaan ole saanut aikaiseksi tehdä ostoksia sinne. Tilanne tulee toivottavasti tämän myötä muuttumaan, sillä sain kokeilla tällaista suihkuhyytelöä sekä hierontapalaa (sen kanssa testit vielä hiukan viivästyneet, kun ei ole nyt ollut hierojaa/hierottavaa paikalla, hahha). Tämä hyytelö tuoksuu ihan jollekin sellaiselle makealle purukumille ja se ei ehkä ole ihan minulle ominaista tuoksumaailmaa, mutta jostain syystä olen aivan ihastunut ja löydänkin itseni usein suihkusta leikkimästä tällä vegaanisella hyytelöllä. Haha. Agu taas kertoi, että hänen lapsensa leikkivät hänen omallaan. Itse en raaski luopua tästä niin, että antaisin Aislalle. Ehkä pienen palan.

Sellaisia tuotteita on meillä ollut käytössä. Aika paljon oli nyt yhteistyönä saatuja juttuja, mutta on ollut kyllä ihan superhyviä yhteistöitä tämän kesän aikana, enkä ihan tosissani kehuisi mitään, jos en oikeasti tykkäisi. Onkos tässä teille tuttuja tuotteita? Mitä te syötte eväsretkillä?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!