12.8.2015

#kaksplusbloggaajattampereella

Huhuh. Nyt on ollut niin vilkas tämä kesänloppu ja Tonin loma, että jos syksyllä tämä elämä muuttuu entistäkin hektisemmäksi, niin vähän jännittää mitä tästä tulee. Minulla on ihan todella paljon asioita mielessä joita tahtoisin täällä jakaa ja kertoa (kuten vaikka Aislan päiväkodista!!), mutta aika ei vain riitä. Tämän takia olen nyt vasta kertomassa meidän viime lauantain blogitapaamisesta, jota Even kanssa järjestettiin yhdessä.Ensinäkin tapahtuman järjestäminen oli huikean hieno kokemus. Viimeksi olen ollut osallisena tällaisessa kouluaikana. Tällä kertaa järjestäjinä oltiin vain me kaksi ja koulun taustatuki puuttui, mutta nautin tilanteesta kyllä todella.. Aina kun en ollut stressaantunut. Heh. Koko lauantain saimme olla kyllä ylpeitä työnjäljestämme, sillä tapahtumamme oli rento, hyväntuulinen ja intiimi pienen kokonsa vuoksi.Lauantaina meitä kokoontui 12 Kaksplussan bloggaajaa Tampereen Holiday Clubille (jonka itse tunnen paremmin vain nimellä Tampereen kylpylä). Holiday Clubin henkilökunta saivat meidät alusta alkaen tuntemaan itsemme tärkeiksi vieraiksi. Kaikki oli valmiina paikallaan meitä varten, mitään ei tarvinnut erikseen pyydellä. Jopa yhteistyökumppaneiden hotelliin jättämät tuotteet oli toimitettu meidän kokoushuoneeseen valmiiksi. Alkupala snacksit olivat myös valmiina ja kuohuvaa löytyi lasista heti tapahtuman pyörähtäessä käyntiin. Kokoushuoneessamme oli myös isot ikkunat, joista tuli luonnonvaloa huoneeseen. Täydellistä ja kaunista.

Näiden sisällöstä sitten lisää myöhemmin ;)
Ensimmäisenä meille saapui Tampereen Baby Styleltä Elina ja Niina esittelemään heidän tuotevalikoimaansa. Olin itse ollut siinä käsityksessä, että sieltä ei saa kuin jotain tuttipulloja ja jotain muuta tylsää, mutta sain yllättyä. Valikoimista löytyikin vaikka mitä itselleni mieluista lastenvaatetta ja -tavaraa. Erityisesti ihastuin katosta killuvaan keinuun, jossa oli sopivasti omaan makuuni retrohenkeä. Hintakaan ei ollut paha, niin kuin yleensä tuon näköisillä vekottimilla.
Halusimme pitää blogipäivän tällä kertaa ennemmin koulutuksenomaisena kuin tavarantäytteisenä, joten seuraava "luennoitsija" oli oma äitini, Visual RAMAn Raisa, joka on siis paikallinen yrittäjä ja valokuvaaja. Opettelimme manuaalikuvauksen alkeita sekä hieman valojen käyttöä valokuvaamisessa. Ensimmäinen asia oli itselleni hyvin mukavaa kertausta ja valoihin en ollutkaan perehtynyt lainkaan. Sainkin jo hyvän listan pienistä lisätarvikkeista joita itselleni himoitsen, kuten vaikkapa heijastin, käsisalama ja kaukolaukaisin. Joulua odotellessa. Haha.Varsinainen päiväohjelmamme päättyi tähän ja ihmiset jatkoivat eri teille. Pienen porukan kanssa lähdimme syömään Ravintola Arthuriin, joka sijaitsee hotellin tiloissa. Oli mukavaa jutella ummet ja lammet bloggaamiseen liittyviä juttuja ja sitten kaikkea joka ei liity siihen niin mitenkään. Aivan mahtavaa porukkaa meillä Kaksplussalla!

Kuvan otti Visual RAMAn Raisa!

Illaksi hain Tonin ja Aislan kanssani yöpymään hotelliin. Lähdin kuitenkin itse terassille tyttöjen kanssa nauttimaan ja jätin Tonin tietokoneen kera huoneeseen (johon palaan vielä toisen postauksen yhteydessä). Ilta vastasi päivän tunnelmia: rento ja hyväntuulinen. Avoin. Miten sitä nyt tahtookaan kuvailla. Nautin täysin rinnoin! Niin ja nauroin.

Kiitos vielä kaikille päivään osallistuneille, kun jaksoitte tänne Tampereelle asti matkata <3 Oli ihanaa tavata taas vanhoja tuttuja ja ihan yhtä ihanaa kuin aina tavata uusia. Meillä on niin rakas porukka, että jos siitä joskus täytyisi luopua, niin hyvin haikein mielin sen tekisin.

YHTEISTYÖSSÄ!

6 kommenttia:

 1. Ihanaa kun järjestitte tapaamisen! Minulla oli todella mukavaa! Ja ilta oli mahtava ja naurua piisasi! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miekin tykkäsin kyllä itsekin kovasti! Oli ihanan "intiimiä" kun oli niin pieni porukka! Kiitos kun tulit paikalle :)

   Poista
 2. Vau, näyttää tosi kivalta ja kiva, että teidän päivä onnistui hyvin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu kiva siitä tuli! :) Täytyy kyllä kehua vielä vähän, että Holiday Club kyllä veti homman kotiin. Kaikki sujui täysin ongelmitta! :)

   Poista
 3. Olitte järjestäneet ihan mahtavan tapahtuman, jäi tosi kiva fiilis päivästä. Koska uudestaan? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anne ja ihanaa oli tavata taas, superkiva kun olit paikalla :) Ja heh, Even kanssa kyllä jo vähän juteltiin aiheesta..... Mutta jos nyt kuitenkin aloitan ton koulun ja päivähoidon välissä :D

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!