6.8.2015

Kyllä me täällä olemme

Hello! Ei kun ihan vaan moikka. Olen joutunut puhumana englantia ihan hulluna, kun meillä on minun pikkuveljeni, -siskoni ja isäni kylässä. Ensimmäinen puhuu äidinkielenään norjaa ja se ei ihan taitu minulta, kuten ei ruotsikaan, joten yhteinen kielemme on englanti. En ole kovin hyvä siinäkään, varsinkaan tämä äitipään kanssa. Noh, ehkä se on ihan hyvää virkistäytymistä laiskoille aivoilleni, sillä minulla alkaa koulu 1.9. Kyllä. Se on nyt se päivä ja se on tiedossa. 


Meillä on vielä hiukan epäselvyyksiä Aislan hoitokuvion suhteen ja siksi tuo lähestyvä päivä jännittää. Päivähoitokuviostamme olen puhunut aiemmin näissä postauksissa. En ihan totta, sillä tuolle perhepäivähoitajalle en tahdo lastani laittaa. En nyt ala rääpimään tätä täällä blogissa tai ilmoittamaan syitä, mutta sanotaan vaikka, että en olisi voinut lastani luottavaisin mielin sinne jättää. Nyt sitten hakusessa on uusi paikka. Tonilla onneksi on vielä hiukan vapaata, kun minun kouluni alkaa, joten ihan heti syyskuun alussa ei paikkaa tarvitse olla. Jänniä aikoja täällä silti elellään. Katsotaan kuinka käy, saadaanko paikkaa ollenkaan.

Vieraamme ovat kylässä vielä huomiseen ja viikonloppuna pääsemmekin sitten viettämään minun ja Even järjestämää blogipäivää Tampereen kylpylään. Tämä on ihan ensimmäinen tapahtuma jota olen tällä tavoin ollut järjestämässä, joten jännittää todella paljon kuinka kaikki menee. Tiedossa on tutustumista uusiin tuotteisiin sekä hiukan opettavaista ohjelmaa kameran ja valokuvauksen suhteen. Josko alkaisi näkymään hitusen parempia kuvia blogissa. Heh.


Tällaista kesämenoa tänne siis kuuluu. Katsotaan palataanko normaaliin päivitysrytmiin sitten syyskuun puolella, kun arki alkaa vai väsähdänkö siitä täysin. Nyt ainakaan lukujärjestys ei näyttänyt omaan silmään ihan kamalalta, vaan mielenkiintoisiakin juttuja oli tulossa. Kuvat on otettu eilen Yyterissä, kun käytiin perinteisellä kesäretkellä siellä.

Mitäs muiden kesään kuuluu? Onko lomat jo vietetty ja arki alkanut vai lomaileeko muutkin syyskuun puolelle asti?

4 kommenttia:

 1. Tosi onnistuneen blogitapahtuman olitte järjestäneet, kiitos vielä! :) Tuo kamerakoulutus oli nappijuttu, mahtavaa että järjestitte sen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, että se oli tykätty, koska sitä ohjelmaa oli tällä kertaa niin maltillisesti :) Itsekin opin paljon valojen käytöstä!

   Poista
 2. Ihan mielettömän kiva kuva Aislasta tuo toiseksi viimeinen! Ihanat värit ja Aislalla vielä niin söpö asento :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Miekin tykkään :) Tilannekuvia parhaimmillaan!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!