18.8.2015

Päivän asu / Blogipäivä Tampereella

Kuvista kiitokset Evelle! :)
Reippaasti yli viikko sitten vietimme Tampereella blogipäivää hyvässä seurassa. Halusin pukeutua hieman arkista suunnitellummin, mutta rennosti kuitenkin. Koko viikon olin miettinyt itselleni toisenlaista asukokonaisuutta, mutta alkaessani pukeutua tein lennosta vaihdon, sillä toinen mekko päälläni en tuntenut oloani hyväksi.  Näissä vaatteissa oli itsevarma olo!

Päälläni oli äidiltä saatu paita (eli ilmainen), Lidlin toppi n. 3,5€, äidiltä saatu hame (sekin ilmainen), maailman mukavimmat leggingsit Tokmannilta n. 9€ sekä sandaalit kirpputorilta 3,5€. Tämänkertaisen asun kokonaishinnaksi tuli siis ~16€, joka on hiukan keskiarvostani poikkeava suurella suuruudellaan, hehe.

Minulla on suuri suunnitelma syksyn varalle, että alkaisin oikeasti miettimään arjessa, että mitä puen päälleni. Katsoisin vaikka edeltävänä iltana mitkä vaatteet sopivat keskenään yhteen. Katsotaan toteutuuko. Asukuvien määrästä sitä voi sitten hiukan päätellä.

4 kommenttia:

 1. Ihana tuo asu! <3 Itsekin olen pohtinut, että pitäisiköhän alkaa edeltävänä iltana valitsemaan huomisen vaatteet etukäteen, mutten koskaan vaan saa aikaiseksi. Mielessäni kuitenkin rakentelen aina päivän asuja - jotka eivät koskaan toteudu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo oon ajatellut, että se voisi tosiaan olla myös aamuja nopeuttavaa, kun olisi ne vaatteet valmiina :) Paitoja miun täytyy ainakin sovittaa monesti, ennen kuin valitsen minkä otan :D Ja kiitos <3

   Poista
 2. Ihana kesätyyli! Kyllä teis hyvää munkin välillä miettiä jo illalla vaatteet, ni en aina olis niin rönttäliisa :D. niilalle kyllä katson aina illalla vaatteet valmiiksi hehe.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiiitti :) Miula ei ole vielä ollut tarvetta katsoa Aislalle illalla vaatteita, paitsi jos ollaan menty jonnekin, mutta varmasti niin tekisin, jos aamuisin liikuttais enempi. Miksi en siis itsellenikin :) Koetappa siekin!

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!