14.8.2015

Sviitissä yötä!

Saimme tosiaan yöpyä yhteistyön merkeissä Holiday Club Tampereen Kylpylässä perheeni kanssa. Menimme Eveliinan kanssa lauantain tapahtuman jälkeen viemään tavarani hotellihuoneeseen ja leukani taisi loksahtaa lattiaan samalla sekunnilla kun huoneen välioven avasin. Meille olikin annettu sviitti. Ihan oikea sviitti. Ei siis sovi puhua huoneesta, sillä niitä meillä oli kaksi. Kuten vessojakin.


Olen vieläkin niin tyrmistynyt kun ajattelen millaisessa paikassa saimme majailla. Suora näkymä Näsijärvelle parvekkeelta, pieni keittiö, erillinen makuuhuone, sauna, toinen wc.. jne. Kuvat puhuvat varmaan myös hieman puolestaan. Terassille lähtökin illalla oli minun tapauksessani ensimmäistä kertaa hieman hidasta, kun halusin vain nauttia tästä luxuksesta. 

Aislan lempipuuhaa huoneessa oli käydä parvekkeella katsomassa maisemia, mutta onneksi saimme olla rauhallisin mielin huolimatta 11. kerroksesta, kun parvekkeella oli hyvä ja kunnollinen kaide. Olen nimittäin varmaan pieni helikopteri-äiti kun aina sydän syrjälläni katselen kun taapero touhuaa vähänkään vaarallisilla paikoilla.


Aamulla melkein harmitti lähteä huoneesta aamupalalle ja kylpylään, kun olisin vain tahtonut viettää siellä aikaa. Aamupalalle lähtö ei kuitenkaan ollut mikään virhe, sillä valehtelematta Holiday Clubilla oli ehkä paras hotelliaamiainen jonka olen syönyt. Erityisesti mieleeni olivat lämpimät vuoksen piirakat ja itse paistettavat vohvelit. Mmm. Vesi herahtaa kielelle vieläkin kun ajattelen. NAM.

Hotellin kylpylä oli myös todella lapsiystävällinen, vaikka suuria liukumäkiä sieltä ei löydykään. Se itse asiassa meni juuri remonttiin, joten en osaa sanoa mitä kylpylästä jatkossa löytyy, mutta nyt ainakin olin ihan tyytyväinen siihen osioon näinkin. Kahluuallas oli nimittäin juuri sopivan mittainen meidän taaperolle, eikä tämän helikopteri-mutsin tarvinnut koko aikaa pörrätä perässä, sillä hukkumisen pelko ei ollut liian suuri. Aisla se tosin kyllä viihtyi sylissä isossakin altaassa ja villissä virrassa. Poreammeissakin käytiin ja äiti se olisi mielellään ottanut mineraalikylvynkin, mutta taapero kääntyi portaissa takaisin. 


Tämä oli itseasiassa ensimmäinen kertani kylpylässä tai uimahallissa sitten viime talven, jolloin sain allergisen reaktion naamaani lastenaltaasta meidän uimahallissa. En tiedä oliko siellä enemmän klooria vai mitä, mutta täällä en sellaista saanut, joten rohkenen ehkä toisenkin kerran. Kylpylään pääsee nimittäin myös ihan ilman yöpymistäkin tietenkin, niin ehkä voisinkin suunnata vain suoraan sinne, josta tiedän, että reaktiota ei tule..

Sellainen oli meidän huikea hotellikokemus. Ihan mahtava. Iso kiitos Tampereen Kylpylään! Voin ehdottomasti suositella jatkossakin, niin ystävällistä ja hyvää palvelua saimme.

4 kommenttia:

  1. No huhhuh, tuolla olis niin mahtavaa olla viettämässä iltaa äiskäporukalla ;) Näyttää ihanalta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Totta! Sellaiseen toi huone olisi ollut kyllä perfect! Kun oli saunatkin ja kaikki :)

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!