30.9.2015

Hupsista, kesähän meni jo!

Ulkona näyttää....tuolta, joten syksy on tainnut saapua. Nyt on siis aika ynnätä kesä ja sen tavoitteet (jotka näytin tehneen optimistisesti jo huhtikuussa) pakettiin. Katsotaanpa, kuinka paljon sain haaveita toteutumaan.

1. Flowpark.
Toteutui kyllä juu. Ikävä kyllä ei niin kivasti ja olenkin tahtonut lähteä uudemmin kokeilemaan, jotta ehtisi sitten hiukan oikeasti kokeillakin. Saattaa jäädä ensi kesälle se sitten.

2. Uiminen.
Tuli uitua kyllä joo, mutta ei kyllä ihan tavoitteeni mukaisesti. Me ei esimerkiksi vietetty yhtä ainutta sellaista kunnon rantapäivää, joita toissakesänä muistan olleen. Yyteristäkin täytyi lähteä myrskyä karkuun.


3. Puuhamaa.
Käytiin miun siskojen, Tonin ja Aislan kanssa. Innostuttiin niin paljon siitä vesipaikasta, että sitten ostettiin liput Serenaankin ja käväistiin sielläkin, mutta ilman Aislaa. Puuhamaa oli oikein mukava ja niin oli Serenakin.

4. Itä-Suomi.
Hupsista. No mutta meillä on syyslomareissu suunnitteilla!

5. Piknik-kesä.
Jälleen kerran sääolosuhteet. Ei paljon piknikkejä vietelty. Ei varmaan kertaakaan. Hitsi.


6. Alkoholillinen piknik.
Kyllä mie sen jo lasken, että olen juonut kaljaa ulkona. Haha.

7. Liikunta.
En tahtonut lötvähtää kesällä. No lötvähdin ja lihoin. Hupsista tähänkin. Olen kyllä liikkunutkin, mutta hyvin säännöllisen epäsäännöllisesti. Niin ja harmittaa ihan sikana, kun ajattelin laskea tämän vuoden treenit ja unohdin merkata kesällä. ARG!8. Festarit.
Laitoin tämän vihreäksi, vaikka alkuperäinen toive oli, että mentäisiin koko perheellä. Seinäjoki Hiphop Festarit kuitenkin korvasi ihan kivasti Aislan puuttumisen. Ha ha.

9. Olohuoneen seinän maalaus.
No ei vieläkään.

10. Nauttia elämästä.
No kyllä tämän toteutuneeksi lasken, vaikka ihan liian stressantunut olinkin tästä syksystä. On ollut niin paljon myös niitä hyviä hetkiä kesän aikana.


11. Longboard.
Se, että edes yhden kerran pääsin tuon kanssa ulkoilemaan, lasken tämän onnistuneeksi. Aiempiin kesiin, jolloin kertoja on ollut nolla, se on jo paljon. Se oli sitä paitsi helpompaa kuin muistin. Pöljältä kyllä varmaan näytin.

6/11. Lopulta siis kuitenkin ihan mainio kesä, jos ei oteta huomioon sääolosuhteita. Itsestäni tuntuu, että koko kesä vähän vain hujahti ohitseni ennen kuin ehdin ottaa kiinni, mutta kuitenkin yllättävän paljon olen tuntunut tehneen. Vähän kyllä jäi piknikit ja uimarantsut hampaan koloon, mutta ehkä selviän. Ensi kesää kohden. Nyt on hyvä vetäytyä sisälle ja tuijotella hehkulamppua koko pitkä talvi. Heh heh, oonpa hauska.

Miten teidän kesä meni? Näkikö joku muu auringon?

4 kommenttia:

 1. Ei vitsi, löysin blogiisi ensimmäistä kertaa ja pakko kommentoida, että ihan sairaan hieno banneri! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, kiitti :) Mie olen vähän jo kyllästynyt ja pohtinut vaihtoa, mutta helpommin sanottu kuin tehty :)

   Poista
 2. Hui, luin vasta äsken blogiasi pitkästä aikaa ja näin tuon yöllisen kohtaamisen aggressiivisen miehen kanssa. Miten tilanteessa lopulta kävi? Selvisikö poika vammoitta? Missä päin Tamperetta tuo tapahtui? Itseänikin pelottaa nykyään liikkua Tampereella iltaisin/öisin/pimeällä, vaikka kotikaupunki on aina ollut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tapahtui Kalevassa :/ En tosiaan voi enää suositella kulkemista yöaikaan nykyään enää.. Kalevaa oon nimittäin ainakin pitänyt suht turvallisena.. Ja siis mie en ole oikein vastannut tuohon, että mitä sitten lopulta kävitäällä blogissa, koska se ei varsinaisesti liity asiaan :) Tahdoin kirjoittaa, että muutkin tajuaisivat, että Suomi ei ole niin turvallinen ja että kyllä niitä sekopäitä on ihan omastakin takaa. Miun mielestä tuon tilanteen rääpiminen enemmän ei johda mihinkään hyvään, mutta sen verran voinen sanoa, että kaikki on minun tietojeni mukaan ihan hyvin :)

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!