8.9.2015

Krebailua ja muuta kreisiä

Sanonpahan vain, että olen ollut hullun kiireinen. Niin tai varsinaisesti en iltaisin enää, koska en ole lukenut kurssimateriaaleja (kuten olisi pitänyt), vaan tuijottanut telkkaria lamaantuneena. Olen ollut ihan hullun väsynyt. Onneksi muuten asiat ovat lähteneet rullailemaan paremmin kuin aiemmat postaukseni kertoivat. Niistä hommista kuitenkin jonain toisena kertana lisää, sillä tulin kertomaan viime viikonlopusta. Silloin minä, Toni, Demi, Ile ja Demin pari ystävää lähdimme kohti Seinäjokea ja Hiphop -hommia.


Perjantaina tuntui hiukan pahalta jättää raskaan viikon jälkeen Aislaa äitini luo hoitoon, vaikka tyttö tietysti meni mielellään mummulaan. Minä se vain olisin hieman lasta kaivannut, mutta noh. Tätä se elämä nyt tulee olemaan, jos jatkossakin joskus tahtoo viettää viikonloppuja jossain ilman lasta. Aislallahan oli se perjantai muutenkin vapaa päivä ja lähdettiin vasta iltapäivällä. Sitten ajatettiinkin lujaa kohti Seinäjokea, koska Paperi T piti nähdä.

Lujaa mentiin ja saavuimme leirintäalueelle, jossa törmäsimme Demiin ja Ileen. Heitettiin yöpymiskamat asuntoauton kyytiin ja suunnattiin Demi seuranamme kohti festivaalialuetta. Alue oli hurjan paljon pienempi kuin olin mielessäni kuvitellut. Olin kyllä tiennyt, että nyt ei olla menossa mihinkään Provinssiin, mutta sain silti yllättyä. Nimenomaan positiivisesti: Ei jonoja vessaan, ei jonoja anniskelussa, ei jonoja sisälle, ei jonoja minnekään. Ihanaa.


Festareilla oli kaksi lavaa, ulkona ja sisällä. Tähän aikaan vuodesta se oli oikein mukava ratkaisu, sillä ei sitä olisi raaskinut kokonaan sisälläkään olla, mutta ulkoilmafestarit olisi voineet olla jäätäviä. Rytmikorjaamo oli siis tämä festivaalipaikka ja ihan uusi tuttavuus minulle, kuten Seinäjoki ja oikeastaan kaikki tällä reissulla. 

Ehdittiin nähdä perjantaina se ihku Paperi T sekä muut tahtomamme artistit. Lauantaina emme myöskään missanneet ketään tahattomasti. Sanoisin siis omalla festarikokemuksellani aika mainioksi, sillä yleensä missaan enemmän kuin näen. Runsaasta anniskelusta huolimatta muistan myöskin jokaisen näkemäni keikan. Hemmetin hyviä. Oli niin kova bailuviikonloppu, että en kyllä muista pariin vuoteen olleen. Ainut asia joka jäi harmittamaan oli se, että valittiin Gavlynin sijaan paikallinen yökerho Karma, jossa oli festarin viralliset jatkot. Oh, niin huono paikka. Jonotettiin todella kauan vain kuullaksemme, että emme saa jättää laukkujamme narikkaan koska niissä on viinaa ja näin ollen emme olisi päässeet edes sisälle. No mepä pistettiin sitten töppöstä toisen eteen ja laulellen paineltiin bailaamaan leirintänaapureille. 


Kotiin tullessa meillä oli eräs pieni väsynyt vastassa, mutta nopeasti saatiin poissaolomme anteeksi. Oli kyllä niiiiiiiiiin tarvittua vaihtelua tähän kakkasyksyyn (olen todella motivoitunut). En malttaisi odottaa ensi vuotta, koska silloin mennään kanssa, vai mitä Demi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!