16.9.2015

#paljastapöytäsi -haaste!

Tänään Aislan mennessä nukkumaan meidän ruokapöytä näytti tältä:


Eilen tilanne ei ollutkaan näin hyvä, vaan postasin seuraavan, hieman leikatun kuvan, Instagramiin. Kuvatekstinä oli "Pliis sanokaa että ei olla ainoita joiden kotona näyttää tältä :(".


Siihen sitten Puutalobabyn Krista vastasi omalla kuvallaan. Seuraava vastaus kuvan kera kuului Riikka V:ltä. Ja siitä se Kristan ajatus sitten lähti, että tämäpäs olisikin hauska haaste. Keittiön pöydät kun ei aina varsinaisesti ole mitään blogikodin kauneimpia kohtia. Ainakaan meillä. Heh.

Nyt tulinkin sitten hiukan haastelemaan teitäkin, rakkaat lukijat! Osallistuahan voi postaamalla kuvan blogiinsa, Instagramiinsa tai mihin tahansa käyttäen hästägiä #paljastapöytäsi. (Sitten voit linkata sen tähän alle, jotta minäkin varmasti näen sen, hehehhhe!)

No niin! Kuinka moni osallistuu? Uskallatko sinä paljastaa ruokapöytäsi? 

8 kommenttia:

 1. Hahaa huippu! Ja siis meillä on aina kauheessa sotkussa ruokapöytä vaikka vannoi, että ainoona paikkana kotona yritettäs pitää siistinä mut vituiks mänee aina :'D

  VastaaPoista
 2. Just eilen kuvasin blogiini uuden postauksen niin, että pöytää näkyy, melko hauska yhteensattuma! :D (http://illuusia.ihmemaassa.net/2015/09/timantit-on-ikuisia.html) Tosin sitäkään ei näy kovinkaan paljoa. Hieman harmittaa, kun meikäläisen asuntoon ei mahdu varsinaista keittiön pöytää, vaan syöminen ja muutkin jutut tapahtuu tuossa sohvapöydällä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meilläkään ei pitkään ollut keittiönpöytää meidän ensimmäisessä tai toisessakaan asunnossa, mutta ihan omasta tahdosta :) Mitäs sillä tekeekään jos ei ole vaikkapa lapsia syömässä pöydän ääressä :) Harvoin tuli ennen lasta sitten syötyäkään pöydän ääressä, kun se lopulta meillä oli :D Aina sohvalla :D

   Poista
 3. Mikä siinä muuten on, että keittiönpöydästä tulee aina väliaikainen (tai "väliaikainen") varastotila? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo voisin kutsua sitä yhtä hyvin vaikka kaapiksi........... :''D

   Poista
 4. http://www.aitikehystetaakstaa.fi/2015/09/paljastapoytasi-ruokapoydan-monet-kasvot.html

  No miehä osallistuin tottakai jotenki :D

  VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!