29.9.2015

Vantaan Superpark on aikas superi!

No huh. Onpas taas jotenkin vaikea aloittaa kirjoittamista tuon aiemman postauksen jälkeen. Tai sen kommentoinnin. Siinä kuitenkin oli minun ensimmäiset henkilökohtaisiksi loukkauksiksi tarkoitetut kommentit. Vaan ymmärtäähän sen. Kerrankin annoin myös itsestäni hiukan enemmän kuin yleensä, kun kirjoitin tuoreesta ja minulle herkästä aiheesta. Olin kuvitellut, että reagoisin tuollaisiin ilkeilyihin vahvemmin, mutta jos totta puhutaan, niin ei tunnu missään. Olen tainnut kasvaa aikuiseksi. Heh.

No mutta aiheeseen.. Lauantaina suuntasimme Aislan kanssa nokkamme kohti Vantaata ja Superparkkia. Harmittaa niin paljon, että olin vielä tuon torstain jälkimainingeissa, enkä sillä tavoin ihan kartalla tällä pallolla, kun ensimmäistä kertaa poistuin kotoa torstain jälkeen. Katseltiin kyllä jo viime kesänä, että Superpark voisi olla meidän perheelle juuri passeli paikka, kun siellä saisi aikuisetkin riekkua kuinka tahtoo. Heh.


Valittiin kuitenkin kesällä reissulle ulkokohde, kun olisi ollut pöljää mennä sisälle vielä auringon paistaessa. Kun sitten kutsu kävi tähän Kaksplussan tapaamiseen Vantaan Superparkissa, niin oltiin ehdottomasti mukana. Harmillinen puoli oli kuitenkin se, että Toni oli töissä. Hän kun tykkäisi juuri tällaisista jutuista. Saatiin tehdä siis reissu Aislan kanssa kahden. Vaan eipä tuo lopulta haitannut, kun oli muuten loistoseuraa tarjolla eli meidän Kaksplussalaisia. Mitä nyt temmellyksien keskeltä ehti juttelemaan.


Superpark oli juuri sellainen kun olin odottanut. Ei mikään värikäs pilipali temppupaikka, vaan ihan aikuiseenkin makuun mukava liikuntapaikka koko perheelle. Löytyi trampoliinia, airtrackia (mikä se on suomeksi?), kiipeilyseinää, kuutiomerta (mikä toi nyt on, niitä mitä on voimistelusaleissa?), parkour-aluetta potkulautaa jne. Siinä mielessä olisikin ollut kiva, kun olisi tuo perheen toinen aikuinen ollut mukana, niin olisi voinut hieman vuorotella lapsen kanssa leikkimisessä. Ihan varmana olisi saanut itselleenkin hyvin hien pintaan. Superparkissa oli nimittäin joustavimmat trampoliini joissa minä olen koskaan pomppinut.


Nyt kun olemme päässeet testaamaan paikan osalla kokoonpanosta, voisin melkein vannoa, että seuraava retkikohteemme perheellä voisikin olla tuo Superpark. Mukaan lisää lapsenlikkoja ja pomppimisseuraa vain. Touhuamistahan löytyisi siis aivan varmasti myös toisellekin kerralle. Me kiitämme Superparkkia yhteistyöstä ja voimme ihan oikeasti lämpimästi suositella! Kiva paikak nimenomaan koko perheen kanssa yhdessä oloon. Näytti olevan suosittu myös nuorison keskuudessa. Kiitos myös ihanalle Camillalle, kun järjestit!

Onko Superpark teille tuttu paikka? 

6 kommenttia:

 1. Koirat haukkuu ja karavaani kulkee...ihan eri juttu kommentoida asioita kuin olla itse tapahtumien keskiössä!t Ulla

  VastaaPoista
 2. Miten hyvin tuolla pärjäis 1v10kk menevä ja motorisesti taitava tyttö, onko liian pieni ja jää isompien jalkoihin? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siellä tuntui tosiaan kävijät olevan aika pitkälti semmoisia esiteini-ikäisiä, mutta oli myös alue, joka oli rajattu alle 8-vuotiaille, jossa meininki luonnollisesti hitusen rauhallisempi. Kyllä mie tuon 2v 3kk kanssa menisin uudemminkin :) Etenkin kun on itsellekin mieluisa, hehe.

   Poista
  2. Okei. Voi olla että me odotellaan vielä hetki tuon tohottajan kanssa. Itellä vbaan nimenomaan niin iso himo päästä hillumaan :D

   Poista
  3. No mutta.. Itse lähtisin kahden aikuisen ja yhden lapsen kokoonpanolla... :'D

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!