6.10.2015

Iso retkahdus

Nimittäin herkutteluun. Kesä tuli ja kilot myös. En minä niistä niin muuten välittäisikään, mutta tämä olo. Se on vain kamala. Turvonnut, paisunut ja ahdistunut. Nyt on aika ottaa taas itseään niskasta kiinni.

Viime keväänä olin Fitfarmin superdieetillä ja sainkin kiloja karistettua ihan mukavasti ja hyvän mielen itselleni. Nyt ollaan liian lähellä jojoilukierrettä, joten jotain on tehtävä. Joskus vannotin itselleni, että sellaiseen jojoilutouhuun en lähde ollenkaan, enkä ymmärrä miksi joku tekee niin. Pilata nyt jo saavutetut tulokset. No helpommin sanottu kuin tehty, kun jäätelö vain on niin hyvää ja suklaa maistuu herkulle ihan painosta riippumatta. Sitten kun annat sille hiukan periksi niin pian huomaat mättäväsi kuin tekisit sitä työksesi. Noh, nyt tulee piste tähän hommaan.

Tänään se alkoi. Paprikan muunneltu versio superdieetistä. Tarkoittaa käytännössä muuten superdieettiä (kun ohjeet löytyy edelleen keväältä), mutta kouluruokailun salaattilinjastolla sovellan ja jumpat olkoon akropainoitteisia. Näin ensimmäisen päivän jälkeen tuntuu hyvältä, turvalliselta ja energiseltä. Kyllä minä tähän pystyn. Kaikista vaikeinta oli vain se aloittaminen, kuten aina. (Toivon, että sama koskee myös koulutehtäviä joiden palautuspäivät pian jo paukkuu...)

Ei ole ollut nälkä, kun koulussa on saanut puuhata tänään. Lisäksi tein tuossa pienen iltajumpan ja tuli niin rauhallinen mieli, että kyllä nyt kelpaa. Nyt seis tälle jojoilulle. Ei se ole niin vaikeaa miettiä mitä suuhunsa laittaa. Tuntuupa pöhlöltä kirjoittaa näin lyhyesti, mutta juuri nyt on niin varma ja päättäväinen olo, että taidan jättää tämän vain tähän. Ja loppuun kuva, koska kuva on aina kiva. Käytiin poliisimuseossa viikonloppuna!


Mites muilla? Veikö kesä ja jäätelöt? Alkoiko syksystä taas "uusi terveellinen elämä"? Mikä motivoi?

2 kommenttia:

  1. Mulla on kyllä toi sama että jos on dieetillä niin mä en voi yhtään lipsua, en ottaa sitä yhtä palaakaan suklaata. Sen takia oonki päättänyt että en vaan yksinkertaisesti syö mitään herkkuja tai muuta roskaruokaa. Ehkä sullekkin vois sopia sellanen täyskieltäytyminen? Ainaki siihe saakka kunnes oot saavuttanu sen sun oman ihannepainon, sittenhän saakin syödä normaalia ruokaa ja syyä herkkujakin välillä varsinkin jos liikkuu säännöllisesti:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu kyllä mie ajoittain olenkin ihan täysikieltäytynyt ja sitten onkin lähtenyt lapasesta, kun on saanut niitä mieluisia tuloksia :) Niin sitten tuntuu pieneltä noidankehältä se! Mutta nyt olen taas siis aika herkuitta, ainakin tämän arjen täällä kotona. En vielä tiedä kuinka menettelen, kun lähdetään syyslomalla reissuun, mutta kouluarki ja tämmöinen on helppoa olla herkuttelematta, kun ei niitä houkutuksia ole, kun ei nää ketään muita kuin koulukavereita :D :D Hahah.

      Poista

Rauhaa ja rakkautta!