13.10.2015

Syysloma retkelle!

Silloin kun olin vielä hoitovapaalla oli paljon helpompaa jotenkin jäsennellä tätä bloggaamista, että mitähän sitä jakaisi ja mistä kirjoittaisi. Nyt tästä on tulossa pahasti tällaista hiukan päiväkirjamaista kirjoittelua, pahoittelen jos ette pidä siitä, mutta en nyt osaa jotenkin eritellä aiheita tai kertoa muuta kuin kuulumisia. Ehkä sitten taas joskus. Tai ehkä jopa ensi kerralla, nyt tuntuu tältä.


Tällä viikolla vietämme syyslomaa (okei, lukkari sanoo itsenäistä opiskelua) ja Tonillakin juuri sopivasti loppuu yövuorot huomenna aamulla. Aiommekin siis lähteä vielä loppuviikoksi reissuun. Nenänpäämme suuntaavat kohti Itä-Suomea, jossa ei olekaan tullut käytyä hetkeen. Liian pitkään hetkeen. Nyt vain reissumme matkaa hieman eri reittejä, kuin yleensä. Ennen olemme ajelleet aina toista reittiä, mutta nyt on tarkoitus vierailla Jonnan (ja perheen) luona Etelä-Karjalassa. Olen niin iloinen, kun on ystäviä ympäri Suomen. Jännittää myös kuinka meidän lapsoset tulee juttuun keskenään, kun eivät ole aiemmin tavanneet!


Jonnalta jatkamme matkaamme siis kohti Joensuuta, mutta emme ihan sinne asti, vaan isäni luo vähän matkan päähän. Kesällä näimme isääni aika tiiviisti, joka on minulle edelleen vähän hassua, kun lapsena tapasimme aika harvoin isäni asuessa ulkomailla. Minun mielestäni on kuitenkin ihan superihanaa, että Aislalla on mahdollisuus tavata ukkia vähän useammin. Nyt kesästä onkin jo tovi. Aislakin odottelee jo innoissaan, kun mennään ukin luo.

Jännittää vähän pitkät ajomatkat, kun ei ole tullut niitä reissailtua nyt hetkeen. Saas nähdä kuinka taapero viihtyy. Varmaan jotain tekemistä täytyy jo pakata mukaan. Mikähän olisi autossa helppoa tekemistä pienelle?


Otan tietokoneen mukaan matkaan, mutta en ole kyllä lainkaan varma ehdinkö sitä edes raottaa matkan aikana! Kivaa syyslomaa teille muillekin lomalaisille ja jaxuhaleja (tämä oli vitsi) ahkerille työtä tekeville! Ja kuvissahan oli minun ihana perhe ulkoilemassa <3

4 kommenttia:

 1. Kivoja kuvia =)))) syksy on vain niin parasta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nooooo.. On syksyssä kivatkin puolensa, mutta kyllä vain mie olen kesäihminen <3

   Poista
 2. Ja lapsosethan tulivat erinomaisesti juttuun! Keskittyivät oikein leikkeihi pitkän tovin! Oli ihanaa ku olitte täällä <3 Tahtoo nähä nopee uudestaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jooo siis olin niiin yllättynyt miten helposti elämä sujui siellä :D Tai kun ei ollut kyllä lapsista huolta, kun niin hyvin viihtyivät! Kiitos kun saimme vierailla <3 Toivottavasti saadaan järjestyyn, että taas pian nähtäis <3

   Poista

Rauhaa ja rakkautta!