3.11.2015

Hei olen täällä kuitenkin

Hei vaan kaikki ihanat. En ole unohtanut blogia ja teitä, vaikka olenkin pidellyt tässä näköjään viikon postaustaukoa. Tuon viimeisen jälkeen se taisikin olla ihan tarpeellinen tauko. Oikeasti syy löytyy siitä, että viime viikon torstaina lähdimme kohti Vantaata ja Energia Areenaa, jossa vietimme aikaamme sunnuntaihin. Siellä saimme taas hiukan energiaa ja voimia Äiti Ammalta. Oli ihanaa.

Nyt kuitenkin on tullut taas paluu arkeen ja essee sosiaalihuoltolain muutoksista on hieman vienyt voimiani. En ole vieläkään saanut sitä valmiiksi, vaikka palautuspäivä kolkuttelee jo huomenna. Voih. Lain lukeminen ei ole kyllä mitään erityisosaamisaluettani.


Olen ollut hämmästynyt, että ensimmäinen puoli vuotta opiskeluja on melkein kuukauden kuluttua taputeltu, jos teen ahkerasti hommia vielä ja saan kaikki tehtävät valmiiksi. Olen nähnyt syksyn aikana ehkä neljästi ystäviäni, käynyt viidesti kodin ulkopuolella jumpassa ja voin kertoa, että näihin aion priorisoida joululomalla. Perheelle on onneksi ollut aikaa nyt syksynkin mittaa, johtuen ehkä siitä, että olen nipistänyt noista kahdesta edellä mainitsemastani. En ymmärrä mistä saisin lisää aikaa. Haluan kiittää myös kaikkia rakkaita ystäviäni, jotka ovat olleet ymmärtäväisiä, sillä se ei ole aina itsestäänselvää.

Uuden ruuhkaisen syksyn lisäksi olen kaivannut perinteisesesti syksyllä muitakin muutoksia elämääni. Tällä hetkellä näpyttelenkin postausta sängyllä meidän olohuoneessa. Me muuttettiin Tonin kanssa tänne nukkumaan, kun tultiin siihen tulokseen, että tahdotaan yksi ylimääräinen huone opiskeluun ja rentoutumiseen. Meillä kun on kolmiossa neljä ovea: Ulko-ovi, Aislan huoneen ovi, vessan ovi ja tuo meidän entisen makkarin ovi. Voisin ehkä ottaa kuvia kodista teille joku kerta, kunhan olen saanut siivottua. Nyt en taida, heheh.


Toisenlaisia muutoksia on myös luvassa, mutta palaan kertomaan niistä sitten toisella kertaa. Kiitos kun olette ja odotatte siellä, vaikka postailenkin hieman harvemmin kuin ennen. <3 Kuvissa meidän pieni rummuttelija jo syyslomalla!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Rauhaa ja rakkautta!