1.12.2015

Joulukalenteri aukeaa

Tosi pitkään pohdin, että tahdonkohan minä lähteä tähän rumbaan lainkaan tämän hektisen arkeni keskellä. Viime vuonna joulukalenteri löytyi blogin Facebook-sivuilta, mutta jaoin kuvallisen kalenterini kuvia tänne blogin puolellekin toisinaan. Osa kuvista löytyy esim. täältä. Vaikka viime vuonna olin vielä Aislan kanssa kotosalla ja kyse oli vain 24 kuvasta, niin tuntui urakka aika haastavalta. Päätinkin, että tänä vuonna kalenteria ei tule.

Sitten tulikin idea, joka vei mukanaan. Ne kysymykset, joihin lupasin vastata videolla, joita tuli ihan hulluna. Niin tai siis juuri sopivan verran kalenteriin. Niistä koostuu sitten blogin joulukalenteri vuonna 2015. Aion jakaa jälleen blogin Facebook-sivuilla päivittäin joulukalenteri "luukun" eli yhden videon, joka on toteutettu teidän kysymyksien pohjalta. Sitten jaan niitä videoita tännekin, kunhan niitä on tullut hieman enemmän. Eli pystyt seuraamaan nämä luukut myös täältä, mutta jos haluat nähdä ne päivittäin suosittelen siirtymään Äiti on vihannes -blogin Facebookkiin ja klikkaamaan itsesi tykkääjäksi.

Sen pidemmittä puheitta, ensimmäinen video täällä tänään. Olkaa hyvät:


4 kommenttia:

  1. Vastaukset
    1. Kiitti :) Vähän vielä voisi treenaila näitä videotaitoja, mutta tässähän se :D 24 videoo kuulostaa aika hurjalta, hehehe!

      Poista
  2. Hahaha ihan paras tuo kohta "Toniii Tonii voisitko tuoda mulle.." :--------D

    VastaaPoista

Rauhaa ja rakkautta!